2CV Gypsy Jazz boeken

2CV Gypsy Jazz is een veelzijdig gipsy trio met swingende muziek voor uw gelegenheid. Dit jazz trio speelt Gypsy Jazz in de stijl van Django Reinhardt en Stephane Grappelli.

Het trio bestaat uit een violist, contrabassist en gitarist. De drie artiesten hebben veel ervaring in binnen en buitenland en weten elke evenement tot een succes te maken. Uw 50e verjaardag of een receptie? 2CV Gypsy Jazz brengt graag een stukje Frankrijk met zich mee naar uw gelegenheid. Ook speelt het jazz trio al 4 jaar op een rij bij rockfestival RootsRock.

Er is ook een mogelijkheid om het trio uit te breiden naar een kwartet met een extra gitarist. Graag horen wij welke formatie u wenst.

Boekingen van 2CV Gypsy Jazz

Bent u opzoek naar een divers jazz trio? En heeft u zin om de heupjes los te gooien op de Franse klassiekers? Dit unieke trio zorgt voor een geschikte muzikale invulling van uw evenement. 2CV Gypsy Jazz is onder andere te huren voor uw bruiloft, festival en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van deze gypsy band.