Staat er een groot feest op de planning? Dan kan Evenses u hierbij helpen. Een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum is vaak meer dan een feestje. Het is hét evenement van het jaar waar iedereen naar uitkijkt. Natuurlijk wilt u dat het feest anders dan anders wordt. Het moet een feest worden dat uw gasten niet snel vergeten. Een feest waar iedereen met veel plezier aan terugdenkt.

Een feest organiseren kan dan ook een hele uitdaging zijn. Het is vaak te veel werk om het helemaal alleen te doen. Gelukkig kunnen wij u helpen bij de organisatie. Zo regelen wij tal van zaken voor u.

Deze 5 zaken regelen wij voor u

Als u een bedrijfsfeest organiseert en ons inschakelt, kunnen wij de volgende 5 zaken voor u regelen:

De muziek

Het entertainment

Fotograaf of videograaf

Catering

Techniek en andere extra’s

1. De muziek

Bij de organisatie van uw bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum is muziek zoeken niet alleen een leuk, maar ook een lastig karwei. Het is natuurlijk belangrijk dat u muziek regelt die bij de doelgroep past. Meestal is het een veilige keuze om allround muzikanten te boeken. Evenses kan muzikanten voor u regelen die perfect bij uw feest of event passen. Wij geven u advies en denken graag met u mee. Ons bestand van muzikanten, bands, solisten, duo’s en DJ’s is ontzettend groot. Wij kunnen live muzikanten voor u regelen, maar ook een allround DJ of een solist. Of u nu op zoek bent naar een volkszanger, een fadozangeres, een nineties DJ of een coverband; Evenses regelt de juiste band, het beste duo en de leukste DJ of solist voor u. Wij werken samen met bekende en minder bekende muzikanten. Het is zelfs mogelijk om een DJ met muzikant te huren, zoals een DJ met saxofonist of zangeres.

2. Het entertainment

Naast muziek is entertainment onmisbaar op een feest. Artiestenbureau Evenses biedt u een breed assortiment aan acts, artiesten en animatie voor uw feest. Wij kunnen een grappige act voor u regelen, zoals een typetje, een sneltekenaar, een goochelaar, een waarzegster of een presentator. Zo kunt u een bekende Nederlander inhuren die uw feest of event presenteert. Voorbeelden hiervan zijn Anna Nooshin, Geraldine Kemper, Buddy Vedder, Britt Dekker, Tim Hoffman en Jan Versteegh. Wordt het een groot feest? Dan kunt u uw gasten natuurlijk ook verrassen met een show op maat, zoals een vuurshow, een dansshow of een tissue act.

3. Fotograaf of videograaf

Natuurlijk wilt u graag een blijvende herinnering aan uw feest overhouden. Dit kan door een fotograaf of videograaf in te huren. Evenses biedt u tal van mogelijkheden om uw event op foto en video vast te leggen. Bij ons artiestenbureau kunt een fotograaf of videograaf boeken voor een professionele fotoreportage. De foto’s en video’s vormen een uniek en warm aandenken voor uzelf en uw gasten. Wij hebben onze fotografen en videografen persoonlijk geselecteerd. Dit betekent dat het echte professionals zijn die prachtig werk afleveren. Van polaroid tot een uitgebreide fotoreportage en van een bedrijfsvideo tot een bruidsreportage: met mooie foto’s en video’s maakt u van uw gelegenheid een feest om nooit meer te vergeten. Naast een fotograaf kunnen wij ook een photobooth voor u regelen. Dit zorgt niet alleen voor een mooi aandenken, maar ook voor heel veel lol.

4. De catering

Uw feest is pas echt compleet met lekkere hapjes. Ook dat kunnen wij voor u regelen. Als artiesten- en entertainmentbureau bieden wij u tal van mogelijkheden voor de catering. Wat dacht u bijvoorbeeld van een indrukwekkende champagnetoren voor op uw bruiloft? Een vrolijk gekleurde cocktailbar voor uw bedrijfsfeest? Of een gezellige koffiebar op uw jubileum? Wilt u uw gasten trakteren op lekkere Hollandse hapjes? Dan bieden wij u de mogelijkheid om een poffertjeskraam of frietkraam te huren. Onze cateraar en barverhuur komt op iedere locatie. Evenses biedt u een compleet pakket. Wanneer u bij ons een bar of foodtruck huurt, komt deze standaard met bartenders en koks die goed zijn in hun vak. Daarnaast kunnen wij uw bar of foodtruck personaliseren door het logo van uw bedrijf op de bar, kaart en kleding van het personeel te laten plaatsen.

5. Techniek en andere extra’s

Ook voor de techniek bent u bij ons op het juiste adres. Wij bieden u een groot assortiment techniek aan. Voorbeelden hiervan zijn een verlichte dansvloer, instrumenten verhuur en licht & geluid.

Verlichte dansvloer

Met een vrolijk verlichte dansvloer krijgt u iedereen de dansvloer op. Evenses regelt een verlichte dansvloer voor u die perfect bij de feestlocatie past. U kunt bij ons een disco verlichte dansvloer huren, maar ook smart verlichte vloer, een deluxe verlichte dansvloer of een premium verlichte dansvloer. Tal van mogelijkheden dus. Dankzij de sfeervolle verlichte vlakken, tovert u uw event om tot een knallende party. De dansvloeren zijn inzetbaar op zowel kleine feestjes als grote events.

Licht en geluid inhuren

Onze professionals kunnen ook het licht en geluid voor uw trouwdag, bedrijfsfeest of event regelen. U kunt namelijk ook de techniek voor licht en geluid bij ons inhuren. Voorbeelden hiervan zijn dj apparatuur, dj spullen, geluidsinstallaties, dj verlichting, disco verlichting en nog veel meer. Bovendien kunnen wij een complete lichtshow voor u regelen, zodat alles compleet is voor uw feest.

Compleet arrangement

Ons artiestenbureau kan dus veel voor u regelen voor uw feest. Naast de 5 bovenstaande zaken kunnen wij de complete organisatie van uw feest van u overnemen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse pakketten, zoals een:

Een bruiloftspakket

Een bedrijfspakket

Een bandpakket

De pakketten bestaan bijvoorbeeld standaard uit een DJ of band, fotograaf, videograaf of videodagboek en een verlichte dansvloer. Met een van de arrangementen weet u zeker dat uw feest tot in de puntjes wordt geregeld.

Meet weten over de mogelijkheden die wij u bieden? Of wilt u graag een advies over het organiseren van een feest? Neem dan gerust contact met ons op. Een van onze specialisten adviseert u graag.