< Terug naar overzicht

Van Dik Hout boeken

Van Dik Hout een groep met een enorm talent, boekt u bij Evenses.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Tijdloze muziek die het altijd goed doet, of ik het nou 10 jaar geleden of nu hoor, het gevoel blijft hetzelfde!"
Jacqueline Middelkoop
5
"Muziek met herinneringen voor ons, in de tijd dat mijn man en ik elkaar leerden kennen was het lied Stil in mij overal op de radio, dat is dan ook ons lied geworden."
Wil en Arjan Steenkamp
5
"Naar het afscheidsconcert met Acda en de Munnik geweest in de Heineken Music Hall, wat was dat gaaf! Zo zonde dat die formatie niet meer bestaat, gelukkig is van Dik Hout zelf ook erg goed."
Ria van Leijenhorst
4

Van Dik Hout boeken

Van Dik Hout boeken

 

In 1985 ontstond in Den Helder door de schoolvrienden Martin Buitenhuis, Dave Rensmaag, Sandro Assorgia en Benjamin Kribben een band. Het repertoire bestond voornamelijk uit covers van de Rolling Stones, The Eagles en een reeks van toen nog populaire nummers. Rond 1990 besloot de band geen Engelse maar Nederlandse muziek te maken en verder te gaan onder de naam 'Van Dik Hout'. 

 

De nationale doorbraak komt in mei 1994 als de single 'Stil in mij' een hit wordt. De jaren erop scoorde de groep verschillende grote hits in Nederland. Ook volgde dat jaar verschillende optredens op grote festivals zoals het Bevrijdingsfestival, Pinkpop, Noorderslag, Lowlands en Parkpop. In 2002 speelt Van Dik Hout zelfs op de bruiloft van Willem-Alexander en Maxima. 

 

De band werkte in 1999 samen met Acda en de Munnik en vormde de gelegenheidsband De Poema's, waarbij het nummer 'Mijn houten hart' in de top 5 van de hitlijsten belandt. In 2003 stoppen De Poema's ermee met 4 uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall. In 2014 bestond Stil in mij 20 jaar. Dit werd gevierd met een 20 jaar-jubileumtour in Paradiso, hier werd ook een nieuw album gelanceerd: Alles wat naar boven drijft. 

 

Boekingen Van Dik Hout

 

Wilt u Van Dik Hout boeken voor uw bedrijfsfeest, borrel of festival? Deze act is bij Evenses te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer
cocktailworkshop huren feest

Cocktailworkshop

Workshops

Cocktailworkshop

WorkshopsLeer zelf cocktails te maken tijdens onze interactieve Cocktailworkshop! 295,-Lees meer
Snackbus Huren Festival

Frietkraam

Food

Frietkraam

FoodEen duurzaam zakje friet? Verras uw gasten met een frietkraam!495,-Lees meer