Zangeres Annet Hesterman is met haar ervaring een "musthave" voor uw bedrijfsfeest, bruiloft, ceremonie of diner! Met haar veelzijdige optredens in genres van jazz, blues, een ballad tot rock, zorgt deze charmante artiest voor een prachtig feest. Een uitbreiding van haar show is mogelijk met een band of zelfs met twee danseressen.

Annet is geboren in 1950 in Makassar, een eiland in Indonesië. Vanaf kleins af aan deed zij al mee aan verschillende talentenjachten en niet zonder succes. Annet won daarin vele prijzen. Verder bracht deze wervelende dame twee singles uit in de jaren zestig, die veel werden gedraaid op de Nederlandse radio en had zij een hit met het nummer Tralala in Scandinavië. Annet werd door haar deelname aan de eerste editie van The Voice Senior nog even extra aan Nederland geïntroduceerd. Zo behoorde zij bij de laatste 4 finalisten van het bekende RTL4 programma.

Wilt u Annet Hesterman boeken voor uw bedrijfsfeest, huwelijksviering of diner? Deze act is via Evenses te huren voor uw bruiloft, receptie of jubileum. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend telefonisch contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Annet Hesterman.