< Terug naar overzicht

Anouk boeken

Boek Anouk en één van Nederlands bekendste artiesten staat te schitteren op uw podium!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Anouks vaak pijnlijk openhartige songteksten weten altijd een gevoelige snaar bij mij te raken! Ik herken mezelf vaak in haar persoonlijke verhalen dit kunnen niet veel artiesten Anouk nadien. "
Elisabeth Roelants
5
"Ik hou van de expressie en kracht die Anouk gebruikt om haar ziel eruit te gooien tijdens het zingen1 Prachtig om te zien. "
Kim
5
"Het nummer 'Nobody's Wife' ben je nooit zat, ook een van de enige nummers tevens. Het blijft gewoon geweldig!, en Anouk......over jou heb ik geen worden je bent gewoon fantastisch!"
Anne Simons
5

Anouk boeken

Anouk boeken 

 

Anouk is een Nederlandse popster met populariteit in heel Europa. Anouk is afkomstig uit Den Haag en studeerde aan het conservatorium in Rotterdam. In 1997 bracht ze haar grootse hit 'Nobody's wife' uit. Hierbij veroverde Anouk de harten van vele Nederlanders en Belgen. Niet alleen is Anouk bekend in Nederland en België, haar nummer 'Lost' behaalde een nummer 1 positie in de hitlijsten van Denemarken en 'One Word' stond op nummer 1 in Albanië. Wegens de populariteit van Anouk werden haar albums ook internationaal uitgebracht zoals onder anderen in België, Scandinavië, Israël, Turkije en Italië. Anouk is een echte artiest van wereldklasse. 

 

Anouks talenten en prestaties werden beloond door maar liefst 9 Edisons. In 2001 won Anouk de Popprijs en twee jaar op rij in 2005 en 2006 won Anouk award voor 'Best Dutch Act' tijdens de MTV Europe Music Awards. 

 

Ook in 2016 zat Anouk niet stil. Zo bracht ze 2 albums uit, jureert en coacht ze in het TV-programma The Voice of Holland. Op deze twee nieuwe albums brengt Anouk zorgeloze liefdesliedjes uit als 'Be My Baby' tot opzwepende dancetracks als 'We Are'. Ze is thuis in vele muziekgenres. Anouk zingt zowel zwoel, soulvol, verleidelijk, plagerig, krachtig en speels.

 

Boekingen Anouk 

 

Wilt u Anouk boeken voor uw feest, stadsfeest of festival? Deze artieste is via Evenses te boeken voor uw openbare of besloten evenementen. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Anouk. 

Anderen bekeken ook

glennis grace boeken 0

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressen

Glennis Grace boeken

Bekende zangeressenGlennis Grace één van de beste zangeressen die ons land rijk is!2999,-Lees meer
eva simons boeken feest bruiloft

Eva Simons boeken

Bekende zangeressen

Eva Simons boeken

Bekende zangeressenMet meerdere hits onder haar naam is Eva Simons hier te boeken!2999,-Lees meer
Sharon Doorson boeken festival feest

Sharon Doorson boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Sharon Doorson boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze hippe pop-zangeres maakt uw feest helemaal af!2095,-Lees meer
Zangeres Maan boeken bedrijfsfeest

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiesten

Zangeres Maan boeken

Bekende zangeressen, Talentenshow artiestenDeze prachtige zangeres won in 2015 The Voice of Holland.2999,-Lees meer