Anouk boeken

Anouk is een Nederlandse popster met populariteit in heel Europa. Anouk is afkomstig uit Den Haag en studeerde aan het conservatorium in Rotterdam. In 1997 bracht ze haar grootse hit 'Nobody's wife' uit. Hierbij veroverde Anouk de harten van vele Nederlanders en Belgen. Niet alleen is Anouk bekend in Nederland en België, haar nummer 'Lost' behaalde een nummer 1 positie in de hitlijsten van Denemarken en 'One Word' stond op nummer 1 in Albanië. Wegens de populariteit van Anouk werden haar albums ook internationaal uitgebracht zoals onder anderen in België, Scandinavië, Israël, Turkije en Italië. Anouk is een echte artiest van wereldklasse. 
Anouk boeken.jpg

Anouk prijzen

Anouks talenten en prestaties werden beloond door maar liefst 9 Edisons. In 2001 won Anouk de Popprijs en twee jaar op rij in 2005 en 2006 won Anouk award voor 'Best Dutch Act' tijdens de MTV Europe Music Awards.

Ook in 2016 zat Anouk niet stil. Zo bracht ze 2 albums uit, jureert en coacht ze in het TV-programma The Voice of Holland. Op deze twee nieuwe albums brengt Anouk zorgeloze liefdesliedjes uit als 'Be My Baby' tot opzwepende dancetracks als 'We Are'. Ze is thuis in vele muziekgenres. Anouk zingt zowel zwoel, soulvol, verleidelijk, plagerig, krachtig en speels.

Anouk boeken

Wilt u Anouk boeken voor uw feest, stadsfeest of festival? Deze artieste is via Evenses te boeken voor uw openbare of besloten evenementen. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Anouk.

Bij Evenses kunt u:

Bij Evenses staat kwaliteit voorop doordat wij alleen maar met professionele artiesten werken.

Anouk boekingen zorgen altijd voor veel plezier, ook staan de Anouk boekingen bekend als een groots feest spektakel.