Arie Boomsma boeken

Arie Boomsma is televisiepresentator, model en sportschooleigenaar van Vondelgym. Boomsma begon in 2006 zijn presentator carrière bij de Evangelische Omroep. Hier heeft hij de programma's 'Een betere buurt', 'Hotdog TV' en '40 dagen zonder seks'.

In oktober 2009 ging Arie Boomsma samenwerking met KRO en verliet de EO. Bij de KRO presenteerde Boomsma maatschappelijke programma's. In het programma 'Uit de Kast' werden homuseksuele jongeren gevolgd en hun coming out. In het programma 'Hij is Zij' volgde hij vijf transgenders. In 2016 stapte Boomsma over naar Net5. Het eerste programma die hij bij de zender presenteerde was het programma 'The Island'. Later was Arie Boomsma te zien in de programma's 'Grenzeloos Verliefd', 'Overwinnaars', 'Kitchen Impossible' en 'Arie en de Kleine Mensen'. Arie is regelmatig te zien in RTL Boulevard en RTL Gezondheidsgast.

In 2015 opende Arie Boomsma zijn sportschool Vondelgym aan de Overtoom, Amsterdam. Een jaar later openende hij de deuren van zijn tweede vestiging aan de Wibautstraat.

Boekingen van Arie Boomsma

U kunt Arie Boomsma inhuren als spreker of dagvoorzitter. Heeft u interesse? U kunt altijd contact met ons opnemen! Vult u vrijblijvend het offerte formulier in, of neemt u telefonisch contact met ons op.