Art Rooijakkers boeken?

In 2011 neemt Art Rooijakkers deel aan het populaire televisieprogramma Wie is de Mol? en wint. Dit leidt tot een contract met de AVRO, waar Art de nieuwe presentator van Wie is de Mol? werd. In maart 2018 stapt Art Rooijakkers over naar RTL4. Als presentator scoort Art Rooijakkers goed met televisieprogramma’s zoals Wie is de Mol?, Holland-België, Praat Nederlands met Me en Zomer met Art.

Inmiddels is hij uitgegroeid tot een van ’s lands bekendste gezichten op televisie en willen veel bedrijven hem inhuren voor congressen, seminars en evenementen. Als dagvoorzitter houdt Art Rooijakkers de touwtjes strak in handen; dit op een sympathieke en enthousiaste manier. Met zijn jarenlange ervaring als verslaggever weet hij bovendien de juiste vragen te stellen tijdens interviews.

Art Rooijakkers inhuren als spreker

Wilt u Art Rooijakkers inhuren als spreker op uw congres of andere gelegenheid? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden met alle plezier uw vragen over het boeken van Art Rooijakkers. U kunt ook een vrijblijvende offerte aanvragen.