Een auto huren om vanavond naar het feest te gaan

Alles voor een Feest

Houdt u van een feestje of gaat u graag naar een nieuw evenement? Door het hele land worden de meest bijzondere concerten, evenementen en dancefeesten georganiseerd en daar wilt u zoveel mogelijk bij zijn. Maar om in de avonduren het land over te steken met het openbaar vervoer om een feest bij te wonen, dat wordt lastig. Maak daarom gebruik van de mogelijkheid en ga een auto huren om samen met uw vrienden naar dat grootse feest te gaan. Uiteraard wel met de verantwoordelijkheid dat één persoon wordt aangewezen als de BOB.

In deze blog leest u over de mogelijkheden om een auto te huren zodat u niet afhankelijk bent van de trein die u naar het feest brengt.

Een auto huren in het binnenland

Wilt u een auto huren vanaf uw woonplaats, dan kunt u van tevoren online aangeven waar u de auto wilt ophalen en weer wilt inleveren. De datum van het feest is de datum waarop u de auto ophaalt, tenzij u gebruik wilt maken van een meerdaagse service. Wilt u de auto een dag van tevoren ophalen of op de dag van het feest? Hetzelfde geldt voor het terugbrengen van de auto, dit kunt u dezelfde dag nog doen of u komt de volgende dag langs. Let daarbij wel op de voorwaarden die door de verhuurder worden gesteld en eventuele extra kosten wanneer u de auto een dag langer bij zich houdt. In veel gevallen kunt u de auto ook midden in de nacht terugbrengen door die op het parkeerterrein te zetten en de sleutel in te leveren in een daarvoor bestemde bus. De verhuurder ziet de volgende ochtend dat u op tijd bent met het terugbrengen van de auto, waardoor geen extra kosten in rekening worden gebracht.

Wat voor auto heeft u in gedachten om te huren. Wilt u een kleine personenauto die ruimte biedt aan maximaal vier personen of wilt u met een grote groep naar het feest? In dat geval huurt u een grotere bus met meer zitplaatsen. Op die manier kunt u met de hele groep genieten van het feest zonder dat een gedeelte met het openbaar vervoer moet. Onder het mom van ‘samen uit, samen thuis’ brengt u de hele groep na het feest weer veilig thuis.

Een auto huren in het buitenland

Staat er iets groters op de planning en wilt u de grens over om een bepaalde concert of evenement niet te missen? Ook in het buitenland kunt u zorgeloos een auto huren die u naar het feest brengt. Via EasyTerra zoekt u eenvoudig naar een geschikte auto die in het buitenland te huur is. U vergelijkt de kosten van verschillende verhuurders en u leest over alle voorwaarden die gepaard gaan met het huren van een auto.

Het is ook mogelijk om de auto voor een langere periode te huren. Gaat u naar een meerdaagse festival of wilt u op vakantie in het buitenland, dan huurt u voor die dagen een auto zodat u alle vrijheid heeft voor het maken van leuke uitjes en bijzondere tochten. Bereidt uw vakantie of festival goed voor en bekijk de voorwaarden voor het langdurig huren van een auto in binnen- en buitenland.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar