< Terug naar overzicht

Marianne Weber boeken

Marianne Weber, de Koningin van het Levenslied!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"We hebben genoten van je, top! Bedankt voor een super avond."
Hennie
5
"Wat een geweldige avond was het gisteren. Een lach en een traan en wat een sfeer, geweldig. "
Cora
5
"Marianne kan zo mooi zingen, ik was meteen helemaal weg van haar optreden!"
Hans Dokken
0
"Marianne Weber. in een woord fantastisch. Wat heb ik een geweldig feest gehad. Nogmaals dank jullie wel. Alles liep op rolletjes. het was gewoon geweldig. "
Maarten
5

Marianne Weber boeken

Marianne Weber boeken 

 

Marianne Weber is een Nederlandse zangeres die weet te raken met haar nummers. Ze is al jaren actief en weet met haar rijke ervaring het publiek keer op keer weer in te pakken! Als bühneperformer heeft Marianne haar kwaliteiten inmiddels al lang en breed bewezen tijdens de vele optredens in het land die zij heeft gedaan. Tijdens haar optredens krijgen zowel ‘feest’ als ‘emotie’ de kans. Ze wil de mensen dicht bij zich hebben, voor haar geen donkere zalen, ze wil haar publiek kunnen zien tijdens de optredens. ‘Anders is het gevoel bij me weg’, aldus Marianne.

 

Marianne Weber, de in Utrecht geboren zangeres van het levenslied, werd door wijlen Mary Servaes zelf voorgesteld als haar logische opvolgster. Na het spijtig verlies van de Zangeres Zonder Naam, is Marianne dan ook, zonder twijfel, de enige zangeres die aanspraak zou mogen maken op de felbegeerde titel van ‘Koningin van het Levenslied’.“Heel mijn leven wil ik zingen over vreugde en verdriet; mensen raken met een mooie melodie ”Uit Heel Mijn Leven Wil Ik zingen" Marianne Weber heeft inmiddels meer dan 1 miljoen albums verkocht; een resultaat waar menig artiest van mag dromen. Niet voor niets wordt Marianne Weber de Koningin van het Levenslied genoemd. Marianne Weber verdient deze eervolle titel dan ook absoluut, zoals ze ook weer laat horen op haar album "Lichtjes In Jouw Ogen". Het is, net als haar vorige album "Hartje van Goud", een zeer gevarieerd album geworden, met dezelfde verscheidenheid aan mooie melodieën en herkenbare teksten over liefde, vreugde en verdriet. Drie emoties die heel dicht bij elkaar liggen en die Marianne Weber perfect weet te verwoorden in haar levensliedjes.

 

Boekingen Marianne Weber

 

Wilt u Marianne Weber boeken voor uw bruiloft, feest of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of jubileum. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Marianne Weber. 

Anderen bekeken ook

Gerard Joling boeken

Gerard Joling boeken

Bekende zangers

Gerard Joling boeken

Bekende zangersGerard Joling is de droom op ieder Oer-Hollands feest!2999,-Lees meer
wolter kroes boeken evenement bruiloft

Wolter Kroes boeken

Bekende zangers

Wolter Kroes boeken

Bekende zangersWolter Kroes wil mensen raken met zijn muziek en dat past perfect op veel gelegenheden!5645,-Lees meer
Corry Konings boeken festival

Corry Konings boeken

Bekende zangeressen

Corry Konings boeken

Bekende zangeressenVolkszangeres Corry Konings, bekend van het levenslied. Is nu te boeken bij Evenses!3575,-Lees meer
willeke alberti

Willeke Alberti boeken

Bekende zangeressen

Willeke Alberti boeken

Bekende zangeressenBoek Willeke Alberti en al uw gasten gaan naar huis met kippenvel op hun armen! 2999,-Lees meer