Bram Krikke boeken

Internetsensatie Bram Krikke weet Nederland al een aantal jaar te vermaken met zijn hilarische vorm van humor en ongemakkelijke straatinterviews. In 2019 wist hij een Best Personality Award bij The Best Social Awards te winnen. Bram Krikke is in te huren bij Evenses voor uw verjaardag, feest, evenement of opening.

Naast het afnemen van straatinterviews presenteert Bram verschillende programma’s als Statements, Onrecht en Alles Voor De Follow. Hiernaast is Bram Krikke al sinds 2017 te beluisteren op het radiostation SLAM!. Maar dit is nog niet alles, in 2019 is Bram begonnen met het maken van carnaval muziek. Samen met youtubers Stefan de Vries en Sean Dammers maakte Bram Krikke de hits: Potentie, Oeff en Frikandel speciaal.

Boekingen Bram Krikke

Wilt u Bram Krikke boeken voor uw evenement, festival of feest? Deze act is via Evenses te boeken voor uw bedrijfsfeest en viering. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.