Rapper Kevin is een van Nederland zijn beste rappers en is niet te missen op uw evenement. Met hits zoals: Kilometers, Hyena's en Waarom weet Kevin dagelijks duizenden luisteraars te vermaken. Deze artiest heeft samenwerkingen met bekende artiesten als Hef, Sevn Alias en Ramiks  op zijn naam. Ook is Kevin bekend van zijn 101Barz sessies. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Kevin is in te huren voor verschillende gelegenheden, bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest, evenement, festival of feest.

Kevin de Gier, ook wel bekend als SlowFlowAnimal, heeft zijn eigen, unieke stijl van muziek maken. Alles doet hij in zijn eigen tempo. De rapper is geboren en getogen in Rotterdam en met zijn muziek vertelt hij voornamelijk wat hij zelf mee maakt en hoe hij het leven om zich heen ziet. Eind 2016 bracht hij zijn EP 'Kleine Versnelling' uit. Na één dag stonden alle 9 tracks in de Nederlandse top 50 van Spotify. Met deze EP heeft hij uiteindelijk 27 weken in de charts gestaan. Begin 2018 bracht Kevin zijn debuutalbum 'Lente' uit, waarmee hij de felbegeerde nummer één positie in de Dutch Album Top 100 voor 2 weken heeft toegeëigend en sinds deze release is Kevin nooit uit de Top 100 verdwenen. Met zijn debuutalbum 'Lente' staat hij nu al 55 weken in de charts.

Boekingen Kevin

Wilt u Kevin boeken voor uw festivalfeest of evenement? Kevin is via Evenses te boeken voor uw stadsfeest of verjaardagsfeest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden over het boeken van Kevin.

Via Evenses Kunt u: