< Terug naar overzicht

Nick en Simon boeken

Zoekt u een duo dat perfect bij elkaar past? Nick en Simon is vanaf nu bij ons te boeken!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Zeer goed optreden in Roosendaal; uitstekende zangers. Vooral Simon is ook een sterke presentator. Leuk om te zien dat deze 2 elkaar op alle fronten aanvullen."
Matt
5
"Ik vond ze geweldig in Roosendaal! Een heel goed optreden. Erg leuke verhalen, en wat zingen ze geweldig. Ben al verschillende keren naar concerten geweest van hun, maar deze vond ik dan nog wel het mooiste. Dit was zeker ook niet de laatste."
Diana Nijland
5
"Ik wil dit graag even kwijt: ik heb enorm genoten van het optreden dat jullie op 17 februari 2015 in Steenwijk hebben gehouden! Ik denk er nog steeds met een lach op mijn gezicht aan terug hoe ik daar zat te glunderen!"
Sophie de Haan
5

Nick en Simon boeken

Nick en Simon boeken

 

Nick en Simon, een duo die al een aantal jaren samen genieten van hun bekendheid door heel Nederland. Naast hun passie, muziek maken, is het duo nu ook te vinden in verschillende TV programma's, denk hierbij aan The Voice Kids en Lekker Nederlands. Nick en Simon zijn niet meer weg te denken uit onze Nederlandse cultuur.

 

Een kerstviering in 4 VWO zorgt ervoor dat Nick Schilder en Simon Keizer voor het eerst samen zingen. Het is meteen duidelijk: dat smaakt naar meer. Gewapend met Engelstalige covers van onder meer Simon & Garfunkel krijgt het zangduo steeds meer bekendheid in en rond Volendam. Simon schrijft hiernaast nummers met en voor Jan Smit. Als ‘vrienden van’ komen Nick & Simon regelmatig aan bod in de realitysoap Gewoon Jan Smit.

 

Topmanager Jaap Buijs pikt de bekende zangers op en brengt ze in contact met platenmaatschappij Artist & Company. In overleg wordt besloten dat de jongens als Nederlandstalig duo verder gaan en ze worden gekoppeld aan producers Gordon Groothedde en Edwin van Hoevelaak. Samen met Nick & Simon ontwikkelen zij een geheel eigen sound. De eerste single Steeds Weer knalt in 2006 meteen de radioplaylists en hitlijsten in, net als de opvolger Verloren. Het debuutalbum Nick & Simon komt in mei van dat jaar op nummer 10 binnen in de Mega Album Top 100 en levert ze een originele Rembrandt Award op. Ook de andere singles van de cd, Vaarwel Verleden/De Soldaat en Herwinnen, scoren goed. Een nieuwe hitact is geboren!

 

Boekingen Nick en Simon

 

Wilt u Nick & Simon boeken voor uw verjaardag, evenement of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en festival. Vul het offerte formulier in , of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
duo boeken receptie

Acoustic Lounge

Pop duo

Acoustic Lounge

Pop duoMet slechts zang-gitaar en contrabas verzorgt dit pop- en coverduo een sfeervol optreden.745,-Lees meer
fotograaf bruiloft huren

Fotograaf

Fotograaf

Fotograaf

FotograafEen prachtige fotoreportage van uw feest, evenement of bruiloft. 295,-Lees meer