Luxe DJ Show huren met Top DJ, Led DJ-booth en prachtige lichtshow.

De Luxe DJ Show is onze meest uitgebreide DJ Show. De show bevat alle ingrediënten voor een fantastisch feest! Inbegrepen in deze exclusieve show zijn een attente, allround party DJ, professionele DJ- en geluidsapparatuur, fantastische lichtshow, stijlvolle LED DJ booth én 4 extra spectaculaire licht effecten!

100% tevredenheids garantie

Evenses heeft een team van 6 party DJ’s in dienst, welke allen ervaring hebben opgedaan op honderden feesten, bruiloften en bedrijfsevenementen. Daarnaast beschikken allen over veel DJ ervaring die ze hebben opgedaan in bekende Nederlandse clubs. Alle DJ’s zijn door ons persoonlijk geselecteerd op ervaring, uitstraling en creativiteit. We werken met een jong team van nette, attente en professionele DJ’s. Omdat we met een team van DJ’s werken, kunnen wij garanderen dat de Luxe DJ Show altijd doorgaat.

Wij verzorgen alles voor een fantastisch feest

De Luxe DJ Show bevat alle licht- en geluidstechniek voor een fantastisch feest. Wij verzorgen voor u: professionele DJ apparatuur, prachtige LED DJ booth, voldoende geluidstechniek en een fantastische lichtshow met extra effecten. U hoeft zich dus nergens meer zorgen om te maken.

Door onze enorme ervaring hebben we inmiddels op vrijwel alle Nederlandse feestlocaties een DJ Show verzorgd. Van een chique kasteel tot aan een kleinschalig thuisfeest en van een partycentrum tot een rondvaartboot. Door onze flexibiliteit kunnen wij de Luxe DJ Show zo aanpassen in grootte dat we altijd een goede show kunnen verzorgen, passend bij de eisen van de feestlocatie en volledig in lijn met uw wensen. Uiteraard kunnen we de Luxe DJ Show uitbreiden met leuke extra’s, zoals een saxofonist, een zangeres, percussionist of een verlichte disco dansvloer. Wij denken graag met u mee welke setup het beste aansluit bij uw wensen en de feeslocatie.

Uw wensen staan centraal:

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat de muziek volledig in lijn is met uw wensen. U krijgt bij de boeking bijvoorbeeld de mogelijkheid om door te geven welke nummers u wel én niet wenst, hoe u de opbouw van de avond wilt en alle andere bijzonderheden, zoals bijvoorbeeld een openingsdans. Onze DJ’s hebben standaard een zeer divers repertoire van zo’n 10.000 titels tot hun beschikking. Hierdoor zijn alle stijlen mogelijk: van vette dance tot Nederlandstalige meezingers en van rouwe soul tot aan swingende disco en danceclassics.

Leuke uitbreidingsmogelijkheden:

U kunt onze Luxe DJ Show uitbreiden naar uw wensen en voorkeuren. Denk hierbij aan een verlichte dansvloer of leuke videobeelden. Een live-muzikant die met de DJ meespeelt is ook mogelijk: wat dacht u van een funky saxofonist, stijlvolle violiste, trendy harpist,  gezellige zanger(es) of een opzwepende drummer!

Wilt u een DJ show huren voor uw bruiloft, feest, huwelijk, receptie of evenement? Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!