Borrel Meisje

Een borrel meisje boeken voor een speciale avond

€ 445 - € 1300
Borrel meisje
Borrel meisjes
Borrel meisje
Borrel meisjes boeken
Borrel meisje
Controleer nu de beschikbaarheid van Borrel Meisje
Starttijd
Eindtijd
Jouw gelegenheid, goed geregeld
users Uitsluitend professioneel entertainment
thumbs up Wij kennen onze leveranciers persoonlijk
euro sign Scherpe all-in prijzen: geen verrassingen achteraf
phone square alt 24/7 bereikbaar
check Altijd back-up beschikbaar
glass cheers 10.000+ feesten ervaring
false Referenties van o.a. Red Bull, Ikea en Armani
handshake Kennismaken? Kom langs voor een persoonlijke kennismaking

Borrel meisje

Borrel meisjes. Ze zijn voor elke gelegenheid geschikt en mensen willen graag een extra toevoeging om hun gelegenheid op te fleuren. Vandaar dat er ook borrel meisjes beschikbaar zijn bij Evenses. Borrel meisjes zijn tot staat om al het werk te verrichten om een gelegenheid naar een hoger niveau te tillen. Een borrel meisje kan namelijk in ons concept eten serveren, maar zij kunnen ook gasten verwelkomen. Net zoals bij onze beurs hostess(en) weten onze borrel meisjes ook wat hospitality betekent en stellen zij gastvrijheid, uitstraling, doorzettingsvermogen en entertainment als prioriteit. Vandaar dat Evenses professionele borrel meisjes aanbiedt. Bij Evenses kun je dus borrel meisjes inhuren.

Borrel meisje inhuren

Ons Borrel Meisje is een breed concept met tal van mogelijkheden. Want borrels zijn er volop en wij passen ons volledig aan op het type borrel, want wij staan bekend om ons veelzijdigheid, enthousiasme en ludieke presentatie!
Het Borrel Meisje is inzetbaar als; Noten Meisje, Wijn Meisje, Hollands Meisje (waar bijvoorbeeld een bittergarnituur bij uitgeserveerd kan worden), Ook kan ze de registratie en het ontvangst voor haar rekening nemen.

Het leuke van het Noten Meisje is dat zij een tray met een diversiteit van noten kan rondlopen en elke bezoeker zijn eigen mix kan kiezen, zo is er voor iedereen iets. Ook kunnen we meedenken in extra mogelijkheden voor gasten met een notenallergie. Zo brengt uw, uw borrel tot een nog groter succes! Ze loopt rond tussen het publiek en brengen reuring op de vloer, de interactie met het publiek zorgt altijd voor veel gezellige reacties.

Wilt u een borrel meisje inhuren? Evenses is een bekend boekingsbureau, die een breed assortiment heeft aan artiesten, bands, dj's, acts, professionele artiesten en meer. Wilt u uw feestje iets extra's geven? Dan kunnen wij dat voor u regelen. Wij informeren u graag over de kosten, het optreden en de act zelf. Evenses wilt namelijk niet dat jullie verrassingen komt te staan. We zijn uw erkend boekingsbureau, met een breed aanbod aan artiesten, bands, dj`s en ander entertainment. Wilt u dit direct boeken? Dan kunt u contact met ons opnemen.

Vergelijkbare acts

Catering

Catering

8 Beoordelingen

Heerlijke BBQ, buffetten en hapjes. Compleet verzorgd.

€ 600 - € 1320
Kerstman

Kerstman

Verscheidene Kerstman acts voor uw ideale kerstfeest

€ 595 - € 1310
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.