Met hun ritmische klanken, energieke trommels en prachtige danseressen zit de sfeer er direct goed in met deze brassband. Inzetbaar als openingsact of feestelijke show voor op uw feest, zakelijke evenement, festival, braderie.

 

De brassband kan door meerdere artiesten worden ingevuld. Deze brassband bestaat uit talentvolle muzikanten die graag bezig zijn met het maken van muziek. Het Carïbische gebied is de grondlegger van deze ritmische brassband. De brassband heeft het talent om hun publiek goed wakker te schudden met hun muziekexplosie, waarbij ritmische klanken van blaasinstrumenten, opzwepende trommels en tropische danseressen de orde van de dag zijn.

 

Met hun shows weten de muzikanten elk publiek te raken op zowel kleine feesten als op grootschalige evenementen zoals 'Dias Latinos' en het 'Zomer Carnaval'. Ook heeft deze band verschillende commerciële successen behaald in het genre "brassband" op wedstrijden en hebben ze in diverse reclamespots mogen spelen. De meest recente overwinning is het binnenhalen van de "Golden drum".

 

Speelmogelijkheden:
We bieden 3 standaard mogelijkheden aan. Uiteraard zijn deze standaardmogelijkheden aan te passen naar uw eigen wensen en voorkeuren:
1) Voordelige optie: 4 drummers en 2 blazers
2) Meest geboekte optie: 4 drummers, 2 blazers en 2 danseressen
3) Full-impact show: 6 drummers, 4 blazers, 4 danseressen 

 

Wilt u Shake huren voor uw receptie, bruiloft, diner of evenement? Dan kunt u contact met ons opnemen via de contactpagina. Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. We staan u graag te woord!