Met hun ritmische klanken, energieke trommels en prachtige danseressen zit de sfeer er direct goed in met deze brassband. Inzetbaar als openingsact of feestelijke show voor op uw feest, zakelijke evenement of festival.

 

De brassband kan door meerdere artiesten worden ingevuld. Deze brassband bestaat uit talentvolle muzikanten die graag bezig zijn met het maken van muziek. Het Carïbische gebied is de grondlegger van deze ritmische brassband. De brassband heeft het talent om hun publiek goed wakker te schudden met hun muziekexplosie, waarbij ritmische klanken van blaasinstrumenten, opzwepende trommels en tropische danseressen de orde van de dag zijn.

 

Met hun shows weten de muzikanten elk publiek te raken op zowel kleine feesten als op grootschalige evenementen zoals 'Dias Latinos' en het 'Zomer Carnaval'. Ook heeft deze band verschillende commerciële successen behaald in het genre "brassband" op wedstrijden en hebben ze in diverse reclamespots mogen spelen. De meest recente overwinning is het binnenhalen van de "Golden drum".

 

De band kan een optreden verzorgen in diverse samenstellingen. De standaard en meest geboekte samenstelling is met 4 drummers, 2 blazers en 2 danseressen, maar kan ook als 4 drummers en 2 blazers of een full impact show bestaande uit 6 drummers, 4 blazers, 4 danseressen. Uiteraard zijn deze standaardmogelijkheden aan te passen naar uw eigen wensen en voorkeuren.

 

Wilt u Shake huren voor uw receptie, bruiloft, diner, evenement of ander feest? Vul het offerte formulier in of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord!