Wilt u iets vernieuwends voor uw feest? Iets dat unieks en speciaals met zich meebrengt. Twijfel dan niet om buikspreker Milton te boeken bij Evenses.

Deze rasechte entertainer maakte van zijn passie zijn beroep. Buikspreker Milton brengt zijn dierenvriend papegaai Jeroentje op een magische manier tot leven en samen gaan ze de conversatie met elkaar of het publiek aan. Buikspreker Milton is met zijn 30 jaar ervaring één van de bekendste buiksprekers van Nederland. Deze haast uitgestorven varietésoort blijft onverminderd een geweldige vorm van entertainment! Buikspreker Milton neemt jullie mee in de wereld van buikspreken. Tijdens een act met "de levende buikspreekpop" wordt een van de aanwezigen de held van de dag wanneer hij ook nog zang en dans ambities blijkt te hebben. Verwacht grappige conversaties en leuke interacties met het publiek waarbij het buikspreken wordt afgewisseld met zang en goochelen. Buikspreker Milton en zijn papegaai weet u op een leuke manier te vermaken. 

Zoekt u een specialist Lakei? Milton trekt snel zijn gala tenue aan zoals de lakeien van het koninklijk huis ook dragen. Hij ontvangt uw gasten op ludieke wijze en brengt ze vast in de juiste stemming. Een improviserende en talentvolle lakei die op uw feest voor een welkome ontvangst zorgt.

Presenteren, een ander talent dat Milton onder zijn hoede heeft. Een ervaren presentator met een vlotte babbel dat uw gelegenheid aan elkaar praat. Een presentator met een arsenaal aan moppen en trucjes die al ruim 30 jaar meegaan.

Kan u niet kiezen? U kan lakei Milton ook combineren met het buikspreken of het goochelen.

Wilt u buikspreker of lakei Milton inhuren voor uw verjaardagsfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest of jubileum? Deze entertainer is nu via Evenses te boeken voor uw perfecte feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.