< Terug naar overzicht

Buikspreker Milton

Buikspreker Milton en zijn dierenvrienden nemen u mee in de wereld van het buikspreken
vanaf: 
525,-
5

Referenties

"Voor ons jubileum hadden we buikspreker Milton geboekt. Het was precies of de dieren echt waren, zo goed was het."
Bart en Anja
4
"Voor een schoolfeest op ons kleuterschool, hadden we een combinatie van buikspreker Milton en wat goochel acts. De kinderen hadden een super namiddag beleefd."
Kleuterschool De Regenboog
5
"Ik mocht voor mijn verjaardag de levende buikspreekpop van Milton spelen. Het leek allemaal zo realistisch, vond het geweldig."
Koen
5

Buikspreker Milton

Wilt u iets vernieuwends voor uw feest? Iets dat unieks en speciaals met zich meebrengt. Twijfel dan niet om buikspreker Milton te boeken bij Evenses.

 

Deze rasechte entertainer maakte van zijn passie zijn beroep. Buikspreker Milton brengt zijn dieren vrienden op een magische manier tot leven en samen gaan ze de conversatie met elkaar of het publiek aan. Buikspreker Milton is met zijn 30 jaar ervaring één van de bekendste buiksprekers van Nederland. Deze haast uitgestorven varietésoort blijft onverminderd een geweldige vorm van entertainment! Buikspreker Milton en zijn vele dieren vrienden nemen jullie mee in de wereld van buikspreken. Tijdens een act met "de levende buikspreekpop" wordt een van de aanwezigen de held van de dag wanneer hij ook nog zang en dans ambities blijkt te hebben. Verwacht grappige conversaties en leuke interacties met het publiek waarbij het buikspreken wordt afgewisseld met zang en goochelen. Buikspreker Milton en zijn dieren vrienden weten u op een leuke manier te vermaken. 

 

Zoekt u een specialist Lakei? Milton trekt snel zijn gala tenue aan zoals de lakeien van het koninklijk huis ook dragen. Hij ontvangt uw gasten op ludieke wijze en brengt ze vast in de juiste stemming. Een improviserende en talentvolle lakei die op uw feest voor een welkome ontvangst zorgt.

 

Presenteren, een ander talent dat Milton onder zijn hoede heeft. Een ervaren presentator met een vlotte babbel dat uw gelegenheid aan elkaar praat. Een presentator met een arsenaal aan moppen en trucjes die al ruim 30 jaar meegaan.

 

Kan u niet kiezen? U kan lakei Milton ook combineren met het buikspreken of het goochelen.

 

Wilt u buikspreker of lakei Milton inhuren voor uw verjaardagsfeest, kinderfeest, bedrijfsfeest of jubileum? Deze entertainer is nu via Evenses te boeken voor uw perfecte feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

Anderen bekeken ook

Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer
waarzegster boeken feest

Waarzegster Naria

Typetje, Waarzegster

Waarzegster Naria

Typetje, WaarzegsterDeze waarzegster brengt met tarotkaarten en mini-readings een unieke beleving op ieder feest.475,-Lees meer
mimespeler boeken kinderfeest 0

Mimespeler Valentino

Typetje

Mimespeler Valentino

TypetjeEen voorstelling gevuld met spraakmakende komedie en de leukste kostuums!545,-Lees meer
ballonartiest

Clown Wolf

Typetje

Clown Wolf

TypetjeClown Wolf is een veelzijdige entertainer die inzetbaar is voor verschillende acts.395,-Lees meer