Wij leveren de complete verzorging van de champagnetoren. Onze champagnetorens zijn degelijk gebouwd en staan zeer stabiel. Ook beschikt deze toren over LED-verlichting en nog veel andere decoratiemogelijkheden, waardoor het altijd een prachtig object wordt. Bij de champagnetoren gaat standaard professionele gastvrije bediening mee.

 

Deze champagnetoren is inzetbaar voor elk type evenement en op iedere locatie, zo is deze toren uit te breiden tot wel 2000 glazen prosecco. Bij de standaard toren zitten 100 glazen prosecco inbegrepen. Wij denken graag met u mee om een passende oplossing voor uw feest te maken.

 

De champagne toren houdt het volgende in:

- 4 uur lang plezier van de toren

- Luxe toren met LED-verlichting

- Voldoende prosecco drankjes

- Correct geklede dames of heren

- Op- en afbouw

- Decoratie 

- Glaswerk

- Benodigde apparatuur

 

Ook bieden wij de mogelijkheid om een champagnebar te huren. Wij beschikken namelijk over hoogglans design bars met LED-verlichting die aan te passen zijn voor elk evenement.
Als u deze champagnetoren voor bijvoorbeeld uw bedrijfsfeest wilt huren, kunnen wij de champagnetoren voor u personaliseren. Ook kan het personeel in aangepaste (bedrijfs)kleding komen.

 

Heeft u interesse om de champagnetoren te huren? Wij denken graag mee om de kosten binnen uw budget te houden, vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op.