Lake Angels boeken

De zangeressen van het duo Lake Angels houden van persoonlijk contact. Het zijn twee muzikale dames, een met gitaar en de ander met een prachtig stemgeluid. Ze staan niet recht voor u op een podium, maar lopen tussen uw gasten door en weten daarmee een bijzonder mooie interactie met uw gasten te creëren. Daarom staan ze bij sommigen ook wel bekend als 'De Lopende Liedjes'. De liedjes waaien uw gasten letterlijk om de oren. Het duo zorgt voor een heel andere beleving door het persoonlijk contact dat ze constant maken met de gasten. Serenades zijn meer dan een begrip voor de Lake Angels.

De Lake Angels begonnen samen in Parijs met optreden en ook toen al deden ze dit tussen de aanwezigen door. Ze zijn er eigenlijk nooit mee gestopt. Ze hebben veel ervaring en zijn geschikt voor borrels, bruiloften, bedrijfsfeesten en andere gelegenheden waar de aanwezigen meer dan alleen achtergrond muziek willen.

Het is een hele beleving; het is anders, speels, creatief en plezierig.

Duo Lake Angels boeken voor uw feest? | Evenses.com

Boekingen van Lake Angels

Bent u enthousiast en geïnteresseerd in het boeken van dit duo voor uw feest, bedrijfsfeest, tuinfeest en diner? Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. U kunt ons 7 dagen per week bereiken voor uw vragen en aanvragen voor het duo Lake Angels. Wij helpen u graag bij het boeken van het perfecte entertainment voor uw receptie, jubileum, verjaardag en bruiloft.