Chantal Janzen boeken

Chantal is van kleins afaan al begonnen met acteren. Eerst op kleine podia op de middelbare voor toneelstukjes. Ze ging naast haar verplichte vakken op school verschillende workshops volgen voor zang, dans en acteren.

In 2002 maakt Chantal Janzen haar debut op het grote podium. Ze had de hoofdrol in de musical 'Saturday Night Fever. Vanaf dit moment ging het hard. In 2002 sleepte ze zelfs de Musical Award binnen voor beste aanstormend talent. Ze heeft vanaf

2004 in verschillende musicals gespeeld, zoals Beauty and the Beast en Tarzan.

Langzaam kreeg Chantal ook acteerklussen in televisieprogramma's en films, waaronder Baantjes, Meiden van de Wit en Alles is Liefde, en ze kreeg zelfs een gastrol in de Amerikaanse film Deuce Biglow ll.  Naast zingen, dansen en acteren, is Chantal begonnen met

het presenteren van TV programma's. Chantal Janzen kunnen wij eigenlijk niet meer weg denken van de Nederlandse televisie!

Boek Chantal Janzen voor uw congres, bedrijfsfeest of evenement.

Zou u graag een presentatie willen van deze getalenteerde duizenpoot? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor Chantal Janzen. Heeft u misschien nog vragen over het huren van Chantal janzen? Bel of mail dan gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag u vragen over het boeken van Chantal Janzen voor u evenement.