Christmas Time

diner-kerst.jpg

Kerstmis muziek

Kerstmis zonder muziek is uiteraard geen echte kerst. Achtergrondmuziek vormt een groot onderdeel van een geslaagd kerstdiner, borrel of receptie. Hieronder vindt je globaal enkele leuke kerst acts voor uw gelegenheid.

1. Kerstduo Merry Times

Dit originele kerstduo wordt gevormd door een zangeres met hierbij een begeleidende pianist. Zij zorgen voor een traditioneel kerst-jazz repertoire, afgewisseld door mooi kersthits zoals 'All I Want for Christmas' en 'Santa Claus is Coming to Town'.

2. Zanggroep Christmas Quartet

Dit unieke en sfeervolle Kerstmis quartet verzorgt de mooiste kerstmuziek tijdens uw gelegenheid. De zanggroep bestaat uit één gitarist en drie geweldige zangeressen, die met smaakvolle meerstemmige arrangementen iedere gelegenheid direct in de kerststemming brengen.

3. Jazzy Little Xmas

Dit unieke kerstbandje die in duo formatie optreedt, brengt een mooi kerstrepertoire aan voor iedere borrel, diner en receptie. Het kerstrepertoire bevat klassiekers zoals ‘Santa Baby’ en ‘White Christmas’. De zangeres is in 2011 afgestudeerd op het conservatorium van Amsterdam. Haar expressieve en ontroerende manier van zingen maakt het kerstplaatje compleet.

4. Muzikale kerstman

Onze muzikale kerstman entertaint uw gasten met liefde. Door zijn sfeervolle klanken weet deze artiest er altijd een prettige ambiance neer te zetten. De kerstman speelt de kerstliedjes op een saxofoon. Met een handige accuversterker voor de begeleidingsmuziek is hij mobiel inzetbaar.

Evenses wenst iedereen alvast fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar