1 filter
Sorteer op: Relevantie

Clone of Dorpsfeest

Dorpsfeest of buurtfeest organiseren in uw straat, buurt of regio? Om de kinderen in uw straat een leuke dag te verzorgen, om de mensen in uw straat beter te leren kennen of om een gezellige dag te hebben met de mensen in uw regio? Zit u in de feestcomité van uw dorp en organiseert u een kinderfeest of dorpsfeest? Dan bent u bij Evenses op het juiste adres. We hebben een breed en diep assortiment aan acts, typetjes, bekende artiestenbands of een leuke DJ die u kunt inhuren om van uw themafeest een spektakel te maken.... Lees meer

Onze topaanbevelingen

Dorpsfeest organiseren? Bekijk hieronder alvast een aantal van onze artiesten voor uw dorpsfeest! Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

main
...

Zoekt u iets spectaculairs zoals: een vuurshow, dansshow, goochelaar of verschillende attracties? Dat is allemaal te regelen bij artiestenbureau Evenses. Ook hebben we verlichte dansvloerenfotohokjes, cocktailbar en verschillende foodtrucks. Alle shows zijn persoonlijk door ons uitgekozen op basis van professionaliteit, kwaliteit en stijl. Om van uw regiofeest of dorpsfeest een succes te maken bent u bij evenses op het juiste adres. Boekingskantoor Evenses is de specialist op entertainment gebied!

Dorpfeest organiseren: huur een band, dj of bekende artiest

Bent u geïnteresseerd of wilt u meer informatie hebben over de mogelijkheden die we bieden? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. We zullen alles doen wat in onze macht ligt om al uw wensen waar te maken. Bij Evenses Entertainment bent u op de juiste plek voor het boeken van een act voor uw dorpsfeest.