Clone of Theatrale acts

Theatrale act huren voor uw receptie, jubileum, bruiloft of bedrijfsfeest? Bij Evenses hebben wij verschillende opties hiervoor. Wij van boekingsbureau Evenses bieden namelijk een varierend assortiment van theatraal entertainment aan. Hierbij kunt u denken aan typetjes, mime, acrobatiek, jongleren, clowns voor kinderfeestje, ballonenclowns, mimespelers, levende standbeelden, buiksprekers Trapeze, Magie, dans en straat artiesten die allemaal online te boeken zijn.... Lees meer

Hieronder vindt u ons aanbod van theatrale acts. Vind u het lastig om te kiezen? Neem dan contact met ons op. Wij zijn 24/7 telefonisch of per mail bereikbaar.

main
...

Bent u opzoek naar een humoristische act en wilt u een speciaal optreden op uw gelegenheid? Bekijk dan eens onze leuke theatrale acts en shows om het ijs te breken of een adembenemende theatrale show te hebben op uw feest. Wij hebben een groot aanbod aan shows en theatrale acts. U kunt hierbij denken aan waarzegster, typetjes en dansshows.

Theatrale act inhuren zonder zorgen voor uw bedrijfsfeest, jubileum of festival

Wij nemen professionaliteit en kwaliteit erg serieus, daarom hebben wij gezorgd dat de artiesten in ons aanbod voldoen aan bepaalde kwalitieiten. Denk aan creativiteit, uitstraling en ervaring. Wij bieden bovendien een all-in price. Hierbij hoeft u zich geen zorgen te maken over extra kosten. Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact op met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag met de vragen die u heeft. U kunt ons 24/7 telefonisch en per mail bereiken voor meer informatie of het boeken van een theatrale act.