< Terug naar overzicht

De fotograaf van vroeger

De fotograaf van vroeger neemt u mee in een unieke ervaring met een tachtig jaar oude camera!
vanaf: 
975,-
5

Referenties

"Heel leuk dit! Samen met mijn familie een oude foto herleefd. "
Radjan Sharmoeka
4
"De kwaliteit van de foto's is erg goed. Ik heb op mijn bruiloft de Fotograaf van vroeger laten langskomen en de gasten vonden het geweldig!"
Marieke Kespers
5
"Ons jaar bestond 50 jaar en toen hebben wij alle werknemers laten vastleggen door de Fotograaf van Vroeger. Heel gaaf geworden, bedankt!"
Dirk de Wity
5

De fotograaf van vroeger

De fotograaf van vroeger is de enige echte nostalgische feestfotograaf, omdat hij nog met een honderd jaar oude procedure werkt. Hij is in staat net zo snel als digitaal zijn foto's te produceren. En dat met een tachtig jaar oude straatcamera! De belichting van deze foto's gebeurt met magnesiumlicht. De flits van de camera wordt gevormd door een ingenieus ontstekingsmechanisme dat een magnesiummengsel met een denderende knal doet ontvlammen.

 

Extra optie: max. 1 foto door deze fantastische fotograaf gemaakt tijdens uw opening, gala, bruiloft of van al het personeel tijdens uw bedrijfsfeest. Vraag ons hiervoor naar de prijs en vermeldt u er duidelijk bij dat het gaat om één foto. Voor een voorbeeld zie de hoofd afbeelding.

 

Wilt u de fotograaf van vroeger boeken voor uw bedrijfsfeest, bruiloft of evenement? Deze act is via Evenses te huren voor uw jubileum en feest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Goochelaar Whatson

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, Typetje

Gastheer - Goochelaar Whatson

Goochelaar, TypetjeDeze galante gastheer zorgt op humoristische wijze voor een vermakelijk feest voor uw gasten.345,-Lees meer
fotograaf boeken bruiloft main 0

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, Videograaf

Bruiloft foto- en videograaf Dyon

Fotograaf, VideograafDyon maakt prachtige foto's van uw bruiloft en trouwdag zodat u deze dag echt niet meer vergeet895,-Lees meer