< Terug naar overzicht

De Staat boeken

Een Nederlandse rockband met de motto: 'Niet lullen, maar rocken'.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Deze band is te gek!!! Het 'Staat' echt als een huis!!!"
Jerry Stevens
5
"Wat een te gekke band!!! Rock it baby!!!"
Louis Freundz
5
"Ik ben live bij hun geweest tijdens Lowlands. Ik had na 2 dagen nog steeds pijn in mijn voetjes, zo hard ging ik los tijdens hun act. Het was de moeite waard!"
Liselotte de Zeeuw
5

De Staat boeken

De Staat boeken

 

De Staat speelde sinds 2007 in zijn huidige live bezetting en is gevormd door zanger en liedjesschrijver Torre Florim, die inmiddels ook de leadzanger van de band is. Met Tim van Delft op drums, Vedran Mircetic op gitaar, Jop van Summeren op bas en Rocco Bell op de toetsen, heeft Torre een divers gezelschap en power aan zijn zijde. Als kwintet of vijfkoppige formatie vormen ze samen een krachtige coalitie die samen hun liefde voor de oude roots laten horen en deze in een nieuw en fris daglicht neerzetten. 

 

De vijfkoppige rockband maakte in 2008 hun debuut met het album 'Wait For Evolution'. Ze maakten hiermee een vliegende start en kwamen zo binnen op nummer 13 in de Album Top 100 lijst. Sindsdien ging de band als een trein. Ze werden gevraagd om als support van dEUS mee op tour te gaan door Groot-Brittannië, wat de eerste kilometers in het buitenland werden voor de rockband. Zo stonden zij op verschillende soorten podia. Van kleine, smerige kroegjes tot zalen als het Patronaat en de Effenaar. De rock band timmerde behoorlijk aan de weg en waren op weg naar de top. Zo stonden ze in 2009 op veel populaire festivals als Lowlands, Pinkpop en Sziget en nog steeds worden ze geboekt bij deze populaire festivals.

 

Boekingen De Staat

 

Wilt u De Staat boeken voor uw bedrijfsfeest, feest, verjaardag of festival? Deze rockband is bij Evenses in te huren voor uw opening en trouwfeest. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer