DJ Jens is een ervaren DJ met zeer veel feesten in Gent en omgeving op zijn conto. Jens is begonnen samen met een collega DJ door op feesten te draaien voor vrienden en familie met een eigen Disco bar. Daar draaide hij voor uiteenlopende feesten, voor groot en klein publiek, maar wist hij zijn publiek te treffen met zijn eigen sound en enthousiasme. Door het succes van zijn eigen show werd hij steeds vaker geboekt.

Toen hij daarna is gaan studeren in Gent wist hij ook gemakkelijk zijn draai te vinden binnen de studenten scene. Bij verschillende studentenclubs was hij de huis DJ en heeft hij op zeer veel verschillende thema feesten, galabals, clubfeesten en grote evenementen mogen draaien. Ook is hij bij diverse studentenkroegen resident geweest. Hier heeft DJ Jens zijn eigen stijl nog verder weten te ontwikkelen en nog meer ervaring opgedaan om het publiek te enthousiasmeren en entertainen. In de tussentijd is hij ook tijdens kleinere evenementen blijven draaien, van privé feestjes, communies tot trouwfeesten.

Zijn muziek database loopt zeer uiteen en zou zowat uit de kluwen gegroeid genoemd kunnen worden. Tijdens zijn studententijd heeft Jens op grotere sportevenementen tot 4000 man gedraaid. Het publiek kunnen lezen en ze geven wat ze wensen is meer is dan cruciaal, dat is dan ook Jens zijn expertise.

Wilt u een feest DJ huren voor uw bruiloft, feest of huwelijk? U kunt allround DJ Jens via Evenses boeken. Alles is mogelijk, voor maatwerk en/of vragen neem gerust contact met ons op!