DJ Wout Peters boeken

Met zijn muziekkeuze en zijn eigen stijl van muziek aan elkaar mixen maakt van DJ Wout Peters niet alleen een goede, maar ook een unieke dj. Met ervaringen in onder andere de gezelligste cafe's in Nederland weet DJ Wout Peters elk publiek aan het dansen te krijgen. Ook heeft hij al op meerdere verjaardagen en bruiloften gedraaid. Ook daar weet hij de mensen mee te krijgen. Bent u nog op zoek naar een leuke dj voor uw feest? DJ Wout Peters is nu via Evenses te boeken.

Dj Wout Peters boeken

Boekingen DJ Wout Peters

"Hits met een vleugje house" zo is de muziek van DJ Wout Peters het best te omschrijven. DJ Wout Peters probeert elke keer weer zijn muziek origineel en verfrissend te houden. Naast zijn muziek, staan ook de gasten centraal bij Wout. Een avond is voor hem pas geslaagd wanneer iedereen uit zijn dak is gegaan.

Op een feest is DJ Wout Peters constant op zoek naar de behoefte van de gasten. Is er behoefte aan meezingers van Jannes? Dan wordt dat uiteraard gedraaid. Willen de mensen de heupen losgooien met Broederliefde, dan mixt DJ Wout Peters zonder problemen alles netjes in elkaar. Niks is voor hem te gek. Ook is hij te boeken als een House en Techno dj, waarbij hij zijn grote liefde voor de groove onder een vergrootglas legt.

Wilt u DJ Wout Peters boeken voor uw verjaardag, bedrijfsfeest of bruiloft? Deze act is via Evenses te huren voor uw feest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.