< Terug naar overzicht

Don Diablo

Don Diablo op uw feest? U kunt hem boeken bij Evenses!
Prijs op aanvraag
5

Referenties

""Super dat Don Diablo headliner was, maakte alles echt compleet!!" "
Petra
4
""Geweldige muziek! Heerlijke show" "
Mark Wiliams
5
""Ja vet! Ik heb een super avond gehad, Don Diablo gaf echt een vet optreden." "
Marcia Doms
5

Don Diablo

Don Diablo is een Nederlandse DJ met internationaal succes. Via Evenses kunt u deze act tegen aantrekkelijke voorwaarden boeken. Don Diablo is in te huren voor diverse gelegenheden; uw evenement, festival en (bedrijfs)feest. 

 

De DJ en producer Don Diablo is geboren en getogen in Nederland en werkt tussen zijn wereldwijde tourschema hard aan het uitbreiden van zijn discografie. Nadat hij verschillende top 5 hits scoorde op Beatport met nummers als 'Anytime', 'Starlight' en 'On My Mind' wordt hij ook veel gevraagd als remixer. Zijn huidige portfolio bevat namen als Madonna, Ed Sheeran, Rudimental en vele anderen. Daarnaast heeft Don samengewerkt met artiesten als Kelis, Alex Clare, Example, Dragonette en Tiësto, om er een paar te noemen. Zijn reisschema, het feit dat hij in bijna iedere grote club en festival ter wereld heeft gedraaid en ook zijn onderkomen bij de superclub van Vegas 'Hakkasan' zijn bewijs van de groeiende wereldwijde fanbase. Don's andere projecten zoals het het regisseren van videoclips, het werken aan filmsoundtracks en het opzetten van zijn eigen modemerk maken alleen maar meer duidelijk dat we in de toekomst nog veel meer van hem zullen horen. 

 

Wilt u Don Diablo boeken voor uw feest, festival of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw  bedrijfsfeest of evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

dansvloer inhuren huwelijk

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Premium verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerHeldere, mooie kleuren komen van deze dunne disco dansvloer die vele patronen kan weergeven.445,-Lees meer
John Mr

John & Mr. Smith

DJ & Saxofoon

John & Mr. Smith

DJ & SaxofoonDit DJ en Sax. duo brengt met energieke beats en mooie saxofoon uw feest naar een hoger niveau.645,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer