Akoestische pop duo Mooier is een prachtig duo met een zangeres en gitarist, perfect voor iedere gelegenheid. Ze zijn geschikt voor een diner tot een bedrijfsfeest. Met een repertoire vol tijdloze pophits maken ze er een geweldige avond van.  Wilt u liever wat rustiger achtergrondmuziek bij het diner of juist hits om op te dansen, alles is mogelijk met duo Mooier. Wilt u wat speciale nummers horen die niet in het repertoire staan. Laat het weten, duo Mooier staat overal voor open.

Duo Mooier kennen elkaar al een lange tijd en speelde spontaan een keer samen, dat bleek een perfect match te zijn! Het energieke en enthousiaste duo bezorgd u een onvergetelijke avond. Aan de linkerzijde van de pagina vindt u video’s om alvast een impressie te krijgen.

Wilt u Duo Mooier boeken voor uw personeelsfeest, evenement of bruiloft? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden!

Onderaan de pagina vindt u een aantal liedjes uit het repertoire van Duo Mooier. Het repertoire bestaat uit Nederlands en Engels nummers van verschillende artiesten. Benieuwd naar de volledige lijst? Laat het ons weten, deze sturen wij u graag per e-mail toe.