< Terug naar overzicht

Eenmansfanfare De Harmonie

Eenmansfanfare De Harmonie is sfeervol en vrolijk mobiel entertainment, te boeken bij Evenses.
vanaf: 
445,-
5

Referenties

"Erg grappig en sfeervol entertainment. Wanneer hij begint met spelen merk je gelijk dat de sfeer er goed inzit. Wij hadden de fanfare geboekt voor de opening van onze nieuwe locatie."
Martha de Groot
4
"In één woord: geweldig! Leuke act, je merkt dat de sfeer gelijk goed is wanneer hij binnenkomt. Kan veel verschillende soorten muziek spelen wat het afwisselend maakt. "
Aniek Mandemakers
5
"Erg leuk, sfeer was top. Deze man hadden wij als welkomstcomité en tijdens het diner hadden wij een duo gehuurd. Ons bedrijfsfeest was geslaagd, bedankt!"
Luuk Brand
4

Eenmansfanfare De Harmonie

Eenmansfanfare De Harmonie huren voor uw bruiloft, bedrijfsfeest, evenement, festival? Eenmansfanfare De Harmonie is een zeer vrolijke en gezellige act, welke door het publiek heenloopt terwijl er muziek gemaakt wordt. Deze act is te boeken bij Evenses Entertainment. 

 

Er zijn verschillende mogelijkheden om eenmansfanfare De Harmonie te huren. Zo kunt u deze muzikant inhuren als minifanfare of als dixie-orkest. Het is een verrassende muzikale act, geschikt voor de meest uiteenlopende gelegenheden: van opening tot bruiloft en van ontvangst tot pleinfeest. De muzikant verzorgt entertainment met een saxofoon of klarinet en een grote trom. De muzikant is afgestudeerd aan het conservatorium en is 25 jaar aan ervaring rijk. 

 

Wilt u eenmansorkest De Harmonie boeken voor uw verjaardagsfeest, huwelijk of opening? Deze act is via Evenses te huren voor uw borrel of feest. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

partyband huren bruiloft

Party Collective

Coverband

Party Collective

CoverbandDeze energieke partyband zet ieder feest op zijn kop! Ze spelen de beste hits van toen en nu.2195,-Lees meer
dj saxofonist

DJ en Saxofonist

DJ & Saxofoon

DJ en Saxofonist

DJ & SaxofoonSpetterende show met DJ én een live saxofonist! 595,-Lees meer
dixieland orkest huren event

Orkest Dixieland

Dixieland Band

Orkest Dixieland

Dixieland BandDit bijzondere orkest verzorgd al lopend een swingend en sfeervol optreden.695,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer