< Terug naar overzicht

Après-ski

Dit is het enige echte après-ski-feest! Boek dit themafeest nu
vanaf: 
1 045,-
5

Referenties

"Een super leuke avond gehad met als thema après-ski. Iedereen was gezellig aan het meezingen, een mooi gezicht om te zien! "
Josephien en Ewald
5
"Wat heb ik en mijn gasten enorm veel gelachen. Ik heb dit themafeest geboekt voor ons event, iedereen vond het GEWELDIG"
Jan
4
"Een hele toffe muzikale belevenis, heel erg bedankt"
Jennes Stok
5

Après-ski

Après-ski feest boeken voor uw evenement, festival of feest? Boekingskantoor Evenses heeft een ruim aanbod aan muzikale acts die voor elke gelegenheid inzetbaar is. De après-ski party is een succesvolle show die je laat voelen alsof je net uit je ski's stapt en de après-ski bezoekt. De locatie wordt omgetoverd in een prachtig ski decor. De allround zanger-entertainer en DJ zorgen voor de juiste après-ski sfeer en swingende hits. Een vullend progamma met 4 uur non-stop entertainment plus een te gekke muziekquiz. 

 

Après-ski themafeest maakt de sfeer op ieder feest of evenement! Veel bekende nummers worden er speelt zoals Anton aus Tirol en Fliegerlied. Een en al gezelligheid onder het genot van een verschillende snaps of een lekkere warme glühwein.

 

Wilt u het après-ski feest boeken voor uw feest, viering of evenement? Dit themafeest is in te huren voor uw bruiloft, verjaardagsfeest, diner, receptie, huwelijk en jubileum. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dit feest? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen graag te woord.