Typetje huren voor uw verjaardag, trouwfeest of bedrijfsborrel? Zoek niet verder! Evenses biedt namelijk een wijd en kwalitatief aanbod aan typetjes, artiesten, animatie en shows. Zo bieden wij bijvoorbeeld Lakei Louie voor uw verjaardag, waarzegster Naria voor een themafeest, de Muzikale knuffelbeer voor een kinderfeestje, een dronken non voor een bedrijfsborrel en nog veel meer. Neem gerust een kijkje in het aanbod entertainers hieronder. Allicht hebben we wat u zoekt. Heeft u alsnog niet gevonden waar u naar zocht neem dan gerust even contact met ons op. Wellicht kunnen we alsnog een alternatief voorstel voor een entertainer inhuren.

Typetje huren voor uw feest, verjaardag of bruiloft

Is je partner een groot fan van cabaret, komt zijn of haar verjaardag eraan, en wil je ervoor zorgen dat hij of zij zich die dag nog lang zal herinneren? Geef je zo nu en dan een feestje voor vrienden en ben je op zoek naar een leuke act voor de volgende editie? Of ben je misschien gevraagd om een prijsuitreiking op kantoor in goede banen te leiden en lijkt het je een goed idee om een vleugje humor toe te voegen aan het geheel? Zou het boeken van een typetje daarvoor niet hartstikke geschikt kunnen zijn? Het juiste typetje, gespeeld door een professioneel acteur of actrice, kan net dat detail zijn dat van een leuk evenement een geweldig evenement maakt.

Een typetje boeken is misschien niet het eerste waar je aan denkt wanneer je een feest of evenement gaat organiseren, maar een leuke typetje kan van meer toegevoegde waarde zijn voor jouw feest of evenement dan je denkt. Een goede acteur of actrice kan normaal gezien heel wat verschillende typetjes en rollen spelen, in hele uiteenlopende scenario's, waardoor het boeken van een typetje je talloze opties geeft op het gebied van entertainment. Daarnaast zal het voor je gasten ook een originele verrassing zijn, aangezien we aannemen dat zij niet iedere dag van een live optreden van een professionele acteur of actrice van dichtbij kunnen aanschouwen.

Ook wat betreft het soort feest dat je gaat organiseren, geeft het boeken van een typetje je een overdaad aan mogelijkheden. Van gezellige verjaardagen en romantische bruiloften tot feestelijke bedrijfsevenementen en buurtfeesten, voor vrijwel elke gelegenheid kan je een typetje boeken dat een perfecte aanvulling op de feestelijkheden vormt. Wat voor feest je ook organiseert, de kans is klein dat het boeken van een passend typetje niet voor een toegevoegde waarde zal zorgen, zowel voor je gasten als voor jezelf. Een dergelijke live performance van een toegewijde acteur of actrice kan jouw feestje net voorzien van die “Wow!” factor.

Als gevolg van de variatie die er bestaat als we het hebben over het boeken van een typetje kan het soms wel lastig zijn om te weten welke performance nou het beste zou passen bij jouw feest of evenement. Om die reden is het wel handig om daarvoor samen te werken met een ervaren partij als Evenses. Niet alleen beschikken wij over een uitgebreid portfolio van professionele acteurs en actrices, maar wij hebben door de jaren heen ook al talloze boekingen voor hen verzorgd. Die expertise en die ervaring stellen we graag ter beschikking, zodat jij het perfecte typetje kan boeken voor jouw feest.

Onze bookers en entertainment specialisten zijn zeven dagen per week bereikbaar voor jou, dus je kan altijd bij hen terecht met vragen over het boeken van typetjes. Je kan ook eerst zelf een kijkje nemen, bijvoorbeeld door gebruik te maken van de zoekmachine op onze website. Hiermee kan je op basis van verschillende parameters, waaronder het soort evenement dat je gaat organiseren en het budget dat je bereid bent eraan uit te geven, snel en makkelijk een idee krijgen van welke typetjes zoal geschikt zouden kunnen zijn voor jouw plannen.

Wat is een typetje?

In vrijwel alle landen en culturen bestaat er wel zoiets als bekende typetjes, gespeeld door acteurs en actrices, maar in Nederland, België, en andere Europese landen hebben we een speciale voorliefde voor dit soort entertainment. Denk maar aan de populariteit van beroemde typetjes als De Vieze Man, gespeeld door Kees van Kooten, Dik Voormekaar, gespeeld door André van Duin, en Mr. Bean, gespeeld door de Britse acteur Rowan Atkinson. Verschillende van zulke typetjes zijn over de afgelopen decennia zelfs zo populair geworden dat het publiek de acteurs of actrices uitsluitend begon te associëren met het typetje dat ze spelen. Swiebertje, gespeeld door de Nederlandse acteur Joop Doderer, is daar een goed voorbeeld van. Heel goed zelfs, want wanneer dit andere acteurs en actrices tegenwoordig overkomt, wordt er ook wel eens gesproken van het Swiebertje-effect.

Uiteindelijk refereert de term typetje dus aan een fictief, en vaak komisch, personage dat over het algemeen hele sterke en uitgesproken karaktereigenschappen heeft die voor komisch effect vaak ook nog eens uitvergroot worden. De connectie met stereotypes en bepaalde cliché-achtige persoonlijkheden is dan ook snel gelegd. Denk daarvoor, bijvoorbeeld, aan Koos Koets, de verwaaide hippie gespeeld door Kees van Kooten, of Dame Edna, de flamboyante televisiepresentatrice gespeeld door Barry Humphries.

Wanneer we het hebben over het boeken van een typetje voor een feest of evenement dat je gaat organiseren, hebben we het dus over een acteur of actrice die tijdens de feestelijkheden een bepaald personage zal spelen om je gasten te vermaken. Dit kan een hele leuke toevoeging aan het feest zijn, zeker als het typetje goed past bij de gelegenheid. Om die reden is het dan ook heel belangrijk om de juiste acteur of actrice te boeken, en om met hem of haar goed te bespreken wat je precies van hen verwacht tijdens het evenement.

Wat voor typetjes kan je zoal boeken bij Evenses?

Bij Evenses zijn we een groot fan van typetjes en vinden we het een superleuke vorm van entertainment, zeker ook omdat het zo variabel is. We hebben door de jaren heen typetjes geboekt voor veel verschillende feestjes en evenementen, en de reacties waren eigenlijk altijd uiterst positief. We raden je dan ook aan om contact met ons op te nemen als je overweegt om een typetje te boeken voor het evenement dat je gaat organiseren, want we helpen je graag bij het zoeken naar de perfecte invulling van de rol die jij voor de acteur of actrice in gedachten hebt.

Wat dacht je, bijvoorbeeld, van een heuse lakei die ervoor zorgt dat het jouw gasten aan niks ontbreekt tijdens het feest? Lakei Louie kan de gasten ontvangen, jouw feest in goede banen leiden, en op zijn hele eigen manier aankondigingen doen. Daarnaast beheerst Louie ook vele andere kunsten. Zo kan hij goochelen, is hij een mentalist, en is hij ook een absolute specialist op het gebied van ballonfiguren. Met zijn hoffelijkheid brengt hij bij groot en klein een glimlach op ieders gezicht, waardoor hij het perfecte entertainment is op een verjaardag of een bruiloft, om maar wat voorbeelden te noemen.

Een andere grote hit uit het portfolio van Evenses is de Muzikale Knuffelbeer. Deze levensgrote teddybeer loopt en danst vrolijk rond terwijl hij op zijn saxofoon speelt. Hij kan gezellige herkenbare muziek spelen die iedereen kent, waaronder bekende kinderliedjes. Daarnaast is de Muzikale Knuffelbeer ook niet te beroerd om handjes te schudden, grote knuffels uit te delen, en op de foto te gaan met je gasten. Dit maakt van deze rondlopende act een ideale optie voor familiedagen en feesten, maar ook, bijvoorbeeld voor promotiedoeleinden op bedrijfsfeesten of beurzen.

Als je op zoek bent naar een meer slapstick-achtige vorm van humor, dan kan je, bijvoorbeeld, gaan voor de dronken non Heineke. Dit typetje zorgt door middel van humor, bizarre wendingen, en interactie met het publiek voor veel sfeer op elke gelegenheid. Je gasten zullen binnen no-time een glimlach op hun gezicht krijgen door de onverwachte en humoristische wendingen die de dronken non aan uw gelegenheid toevoegt. Wees echter wel voorbereid: Naarmate de avond vordert lijkt Heineke altijd steeds loslippiger wordt… met alle gevolgen van dien!

Dit zijn slechts enkele leuke voorbeelden van de vele verschillende typetjes die je kan boeken bij Evenses. Zoals we al eerder hebben gezegd, raden we het zeker aan om contact met ons op te nemen als je overweegt een typetje te boeken voor het feest dat je organiseert. Op die manier kunnen we je passende suggesties geven, zodat jij perfecte typetje kan boeken. Het is daarnaast ook geen slecht idee om de profielen van de typetjes op onze website eens te lezen, aangezien je daar ook reviews kan vinden van mensen die het typetje in kwestie al eens geboekt hebben, of die hem of haar als eens live in actie hebben gezien.

Wat Evenses voor je kan betekenen?

Zeker voor mensen die nog nooit eerder een typetje geboekt hebben, kan zo'n boeking wat ingewikkeld lijken. Dat is het echter niet, maar het is over het algemeen wel slim om de hulp in te roepen van een partij die ervaring heeft in het boeken van typetjes in Nederland en België. Bij Evenses hebben we de afgelopen jaren honderden boekingen voor professionele acteurs en actrices verzorgd voor hele verschillende soorten evenementen, en die ervaring gebruiken we graag om jou te helpen bij het vinden en boeken van het typetje dat perfect bij jouw evenement past. Niet alleen kunnen we je helpen bij het verkennen van de beschikbare opties, maar ook bij het afmaken van jouw evenement en het onderhandelen met de performers van jouw keuze. Op die manier sta je er niet alleen voor en kan je ook rekenen op de expertise van onze bookers en entertainment specialisten.

Je kan in ieder geval al beginnen met zelf een kijkje te nemen naar de beschikbare opties wat betreft typetjes in ons portfolio. Met behulp van de zoekmachine op onze website kan je de opties alvast gaan verkennen, terwijl je ook zeven dagen per week terecht kan bij onze bookers en entertainment specialisten met vragen omtrent het boeken van een typetje. Je kan hen altijd bereiken door het offerteformulier op de website in te vullen en vrijblijvend op te sturen, of per e-mail of telefoon. Bij Evenses kan je er vanuit gaan dat we samen met jou het typetje boeken dat perfect past bij het feest of evenement dat jij gaat organiseren.