< Terug naar overzicht

Foute Party

Een Goed Fout feestje met de foutste en gekste muziek!
vanaf: 
1 445,-
5

Referenties

"Wat een heerlijk foute party, wij hebben een hele gezellige avond gehad. Een fijne samenwerking plus een goed feest, bedankt!"
Sophia Versteeg
5
"Wij hebben een hele leuke en mooie avond gehad. Foute Party hadden wij als thema geboekt voor de afterparty op onze bruiloft, een hele gezellig boel bij elkaar. De gasten waren positief verrast! "
Familie Stal
5
"Een hele leuke ervaring gehad met Foute Party! Top themafeest"
Ellen Geers
4

Foute Party

Foute Party feest boeken voor uw bruiloft, verjaardag of bedrijfsfeest? Boekingskantoor Evenses biedt verschillende soorten themafeesten voor elke gelegenheid. Gedurende het Foute Party feest geeft een geweldige live artiest live entertainment waarbij hij de leukste nummers zingt onder begeleiding van een allround DJ. De veelzijdige entertainer is op elke gelegenheid en locatie inzetbaar. Hij kan een spetterende feestavond bezorgen met een allround feest repertoire, maar een stijlvol optreden met rustige muziek is ook mogelijk. Een vullend progamma met 4 uur non-stop entertainment plus een interactieve muziekquiz. 

 

Het themafeest Foute Party wordt een knalfeest met goed gevulde foute hitjes. Van de Vengaboys tot Jan Smit, alles is mogelijk voor een bedrijfsfeest, evenement of verjaardag. Een feest waarbij je uren op de aller-aller-aller-foutste hits staat te swingen.  

 

Wilt u dit themafeest boeken voor uw trouwfeest, dorpsfeest of evenement? Foute Party is te boeken via deze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over dit feest? Neem dan gerust contact met ons op, we staan u 7 dagen graag te woord.