Sorteer op: Relevantie
Sorteer op: Relevantie
cadeau bestellen
1/4
Cadeau's
Cadeau's
100% match

Cadeau's

Originele cadeau's voor uw gasten, vrienden en familie Lees meer

5 (6 Beoordelingen)
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar

Of laat ons je terugbellen

Gastenboek

Een blijvend aandenken met een gastenboek

U kunt het gastenboek of videogastenboek inhuren voor de perfecte reportages van uw trouwfeest. Boekingsbureau Evenses heeft hier jarenlange ervaring mee en staat u graag te dienst!

Evenses event management kan u helpen met het invullen van uw trouwdag, zodat deze fantastisch wordt. Naast het trouwen zelf, het regelen van de ceremoniemeester en de bruidsjurk is namelijk ook het entertainment cruciaal voor een geslaagde bruiloft. Zo bieden wij verschillende soorten trouwreportages, fotohokjes, Green Screen Booths, videografen, fotografen en huwelijksmanagers. Er is bij boekingsbureau Evenses een hoop mogelijk bij het organiseren van uw huwelijksfeest of receptie.

Alles met betrekking tot het bezoekersregister voor uw huwelijk wordt compleet verzorgd door ons Entertainmentbureau. Wij willen niet dat u onverwachte verrassingen krijgt, daarom bespreken wij graag met u de details van het videogastenboek. Wij bespreken graag met u wat uw wensen zijn omrent de boeking van de videozuil of fotozuil. Dit zijn belangrijke zaken zoals de duur van het videogastenboek. Zelf hoeft u niet veel te regelen als u entertainment bij Evenses regelt. Wij zorgen namelijk voor de moeilijkste handelingen. Zoals het installeren van de booth of zuil, het vervoer en de digitale oplevering van de gemaakte trouwreportage. Het is een leuke manier om je gasten te entertainen. Boek nu het gastenboek bruiloft

Om uw bruiloft nog meer betekenis te geven bieden wij ook bruidsfotografen die u kunt inhuren. We bieden verscheidene professionele fotografen gespecialiseerd als huwelijksfotograaf die de trouwfoto's voor u vastlegt. Indien u liever uw foto's vanaf een staand perspectief vastgelegd wilt krijgen, kunt u ook een photobooth huren. Voor het verhuur van gastenboeken voor uw trouwdag kunt u altijd contact opnemen en vrijblijvend een offerte aanvragen voor een bruiloft gastenboek.

Gastenboek boeken voor uw feest, evenement of bruiloft? Op de bruiloft is het naast muziek en bruidstaarten ook noodzakelijk om na de bruiloft entertainment activiteiten boeken. Wilt u mooie en blijvende herinneringen aan uw bruiloft? Dit kan door een fotograaf in te huren, een muzikant in te huren die feestmuziek voor u zingt of een polaroidfotograaf, maar steeds meer klanten boeken een videogastenboek bij ons boekingskantoor, Evenses. Dit is een digitaal receptieboek, dus u heeft het originele gastenboek voor bruiloften, recepties of evenementen. Het videogastenboek biedt u de mogelijkheid om uw speciale gelegenheid onvergetelijk te maken door middel van videoboodschappen.

Het videogastenboek is heel eenvoudig. Met behulp van de knoppen op het scherm begint het scherm met aftellen. Nu bent u klaar om uw bericht te loggen. Nadat het aftellen voorbij is, kunt u een bericht achterlaten. Dit kan een felicitatie, een grap of een liedje zijn. Je kunt ook je ervaringen delen op de dansvloer of beroemde DJ of Nederlandse zanger goede muziekervaring. U kunt rechtstreeks praten met de visuele noodtelefoon, videokolom of chatbox. Druk na het spreken nogmaals op het scherm om de opname te stoppen. De opname wordt nu opgeslagen in de kolom "Video". De inhoud kan later worden bekeken en het scherm kan direct klaar zijn voor de volgende spreker om zijn of haar bericht op te nemen.

Ons entertainment bureau biedt alles wat u nodig heeft voor alle reserveringen na levering van het videogastenboek voor uw feest, bruiloft of jubileum. We bespreken graag met u de details van Videogastenboek, zoals de duur van het gewenste videogastenboek. Wij zijn ook verantwoordelijk voor de installatie van het videogastenboek en de digitale aanlevering van de video. Hij kan vervoerd worden in België en Nederland.

Gastenboek boeken voor uw huwelijk, evenement, feest of receptie

Voor elke babyshower, vakantie of personeelsbijeenkomst kunt u hier een videobooth boeken. Vraag vrijblijvend een offerte aan. Meer informatie over het boeken van een videogastenboek, zoals prijzen en installatie, vindt u in onderstaande aanbiedingen, te boeken via ons videogastenboek.

Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Entertainment

Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar