Geraldine Kemper boeken

De Volendamse presentatrice was voor het eerst op TV bij het programma "Sterretje Gezocht" en gaf daar een onvergetelijk optreden. Zij liet meteen aan heel Nederland zien dat zij echt wat in haar mars heeft!

Na deze verschijning is ze niet meer weg te denken van de TV. Ze heeft al meerdere programma's op haar naam staan, zoals "Try Before You Die", "Spuiten en Slikken" en reist over de hele wereld voor het programma "3 op Reis", "3 op Reis Backpack" en "Spuiten en Slikken op Reis". En zo zijn er nog meerdere programma's waar zij haar naam bij kan zetten. Geraldine Kemper gaat zeker geen uitdaging uit de weg. Zo stond zij ook in de finale van Expeditie Robinson.

Geraldine Kemper Boeken

Bent u opzoek naar een leuke, sportieve en echt durfal als presentatrice voor uw congres, bedrijfsfeest of festival? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan! Mocht u nog vragen hebben over het boeken van Geraldine Kemper. Bel of mail dan met een van onze medewerkers. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week klaar voor u vragen over het inhuren van de presentatrice Geraldine Kemper.