Wil je een partyband met kwaliteits- en feestgarantie? Kies dan voor Groove Sensation! De band bestaat uit ervaren artiesten en  heeft haar roots liggen op het Conservatorium in Den Haag. Al 16 jaar treden zij op op verschillende evenementen, zoals festival, bedrijfsfeest en huwelijksfeest. De kleding en show is top verzorgd en ze spelen de beste hits! Zowel de bekende klassiekers, zoals nummers van Gloria Estefan en Stevie Wonder, maar ook met de top 40 hits van nu.

 

  
Evenses top selectie! De bandleden zijn professioneel en geven altijd een kwalitatief sterk optreden! U bent met een optreden van deze feestband altijd verzekerd van een onvergetelijk feest waar uw gasten nog lang over napraten. De coverband kunt u in verschillende formaties boeken. Ze zijn te boeken als een 7 mans formatie, maar ook in een 11 mans formatie. 
Het mooiste is de coverband te boeken als een 11 mans formatie. Hierbij is de band compleet met 3 blazers voor een ware soul explosie. De band kan desgewenst ook geboekt worden als 7 mans formatie, bijvoorbeeld voor een kleine locatie. 

 

Bent u al enthousiast geworden over deze partyband?! Vraag dan een vrijblijvende offerte aan voor ze om op te treden op uw feest, gala, evenement of bedrijfsfeest. Heeft u misschien nog vragen over het boeken van Groove Sensation bij Evenses? Neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons 7 dagen per week bereiken en we helpen u graag met uw vragen over het boeken van de band!