Het Gegeven Paard is een muziekduo die elkaar hebben ontmoet op de Academie voor Popcultuur. Het Gegeven Paard is nu bij Evenses te boeken voor uw bruiloft, feest, borrel, festival en evenement.

Radio 3FM noemde het "een stoerdere versie van Acda en de Munnik". Ze hebben in maart 2015 een maand door Japan getourd met als doel in één maand tijd zo famous mogelijk te worden. In januari 2013 deden ze al iets vergelijkbaars, ze vertrokken toen namelijk zonder voorbereiding naar Amerika om te overleven als straatartiest. Het duo was te zien in o.a De Wereld Draait Door, ZappLive en met volledige band speelden ze menig maal bij 3FM. Tijdens Eurosonic/Noorderslag, waar ze meerdere keren speelden, kregen ze lovende recensies van verschillende landelijke platforms.

Wilt u Het Gegeven Paard boeken voor uw bruiloft, bedrijfsfeest of receptie? Deze act is via Evenses te huren voor uw personeelsfeest en verjaardagsfeest. Vul het offerteformulier in of neem contact met ons op, wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.