Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Bar Service

Bar huren op locatie? Met onze bar service bieden wij: koffiecatering, een smoothiebar en een zuurstofbar. Leuk voor een heerlijke koffie of smoothie voor uw gasten! Wij bieden de verhuur van een mobiele bar voor ieder feest, evenement, beurs, congres, bedrijfsfeest en bruiloft.

Zuurstofbar evenement beurs congres
Zuurstofbar
Geniet nu van pure zuurstof, goed voor uw geest en concentratie!
Vanaf:
€1195,-prijs op aanvraaga
koffiebar huren bedrijfsfeest
Koffiebar
Complete koffie- en thee catering op locatie bij elke gelegenheid.
Vanaf:
€775,-prijs op aanvraaga
smoothie bar huren personeelsfeest
Smoothiebar
De smoothiebar zorgt voor de lekkerste smoothies op uw evenement of feest
Vanaf:
€895,-prijs op aanvraaga
Coffee Bike
Coffee Bike
Boek hier de Coffee Bike, waar en wanneer dan ook overheerlijke koffie en thee.
Vanaf:
€445,-prijs op aanvraaga

Bar service voor uw evenement

Een koffiebar, en smoothiebar kunt u nu huren bij Evenses. Deze bars zijn leuk tijdens een verjaardag, bruiloft en evenement. U kunt het zo gek maken met deze dranken. Bij de koffiebar kunt u gebruik maken van allerlei soorten koffie, maar ook van latte art. Onze barista’s maken mooie vormen van melk in de schuimlaag van uw koffie, zoals een hart. Bij de smoothiebar krijgt u verse en lekkere smoothies. Ook is het mogelijk om “fairtenders” in te huren. Flairtenders zijn goochelaars achter de bar die bijvoorbeeld jongleren met flessen. Zowel voor de koffiebar en smoothiebar bieden wij maatwerk aan. Wij bieden ze voor zowel grote als kleine feesten een bar aan die naar eigen wens gepersonaliseerd kan worden.

 

Even een luchtje scheppen bij de zuurstofbar

Heeft u behoefte aan ontspanning? Dan is de zuurstofbar een aanrader. Bij elke zuurstofbar zijn 2 zuurstoffilters aanwezig, deze filters filteren de aanwezige lucht en verhogen het zuurstofpercentage van 23% naar 90%. Uw gasten kunnen via de verschillende aroma stations, die op de bar staan, de zuurstof inhaleren. Daarnaast is de zuurstofbar een stijlvolle verschijning, waardoor ze een belangrijke plaats inneemt in de aankleding van uw bedrijfsfeest, bruiloft of feest.