Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

DJ & Percussie

DJ met percussionist huren voor uw bruiloft, festival of jubileum? U kunt hier een DJ met drummer boeken voor uw huwelijk, feest of evenement. Onze acts zijn geselecteerd op ervaring en uitstraling.

dj drummer inhuren huwelijk
DJ met Percussionist
Swingende drums en een top DJ. Deze act met ritmische percussie brengt gegarandeerd feest.
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraaga
Gentle DJ zingend bruiloft
Deze entertainer is DJ, percussionist én zanger. Hij brengt u een unieke en gevarieerde show!
Vanaf:
€1195,-prijs op aanvraaga
3941f3 2df4da82fada4d54beeaf46cd9f29e2e
Drummende DJ
De drummende DJ combineert live percussie met een opzwepende DJ show
Vanaf:
€595,-prijs op aanvraaga
540183 358536670856692 1799169431 n
Deze feest act combineert een top DJ met een saxofonist, percussionist en (optioneel) zangeres.
Vanaf:
€995,-prijs op aanvraaga
 DSC0168 2 as Smart Object 1
Dit trio brengt een swingend optreden met een DJ, zangers en percussionist.
Vanaf:
€1850,-prijs op aanvraaga

DJ met percussionist voor uw gelegenheid

Een DJ aangevuld met een percussionist kan het optreden op uw feest net dat dat beetje extra show geven. Een DJ kan solo al voor volledig entertainment zorgen. Hij is veelzijdig, weet hoe hij op het publiek moet inspelen en draait voor ieder wat wils. Een percussionist boeken bij de DJ zorgt echter voor een extra dimensie. Niet alleen heeft u de kracht van de veelzijdigheid van de DJ, deze gaat met een percussionist ook gepaard met een live element. Een percussionist zorgt voor extra energie en nog meer spektakel, waardoor uw gasten gegarandeerd vermaakt worden. 

 

De mogelijkheden

 

Bij Evenses zijn er verschillende mogelijkheden voor het bijboeken van een percussionist. Zo kunt u voor onze Drummende DJ gaan. Een DJ die niet alleen de muziek zelf draait, maar ook live mee speelt! Met jaren ervaring weet hij van ieder optreden een show te maken. Ook is ons trio Soul Percussive een mooie optie. De samenstelling bestaat uit een DJ, saxofonist en percussionist. Ook is het mogelijk het trio uit te breiden met een zangeres. Tot slot kunt u ook gaan voor onze DJ met Percussionist. Ook deze formatie biedt gegarandeerd feest. Wilt u meer weten over de mogelijkheden binnen Evenses? We staan 7 dagen per week voor u klaar om uw vragen te beantwoorden.