Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Pakketten

Hier een overzicht van de pakketten die Evenses aanbiedt.

De Evenses Pakketten

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw gelegenheid te voorzien van entertainment. Met de pakketten van Evenses is alles in één keer geregeld en allemaal op één plek. De pakketten zijn ervoor om het voor u allemaal zo makkelijk en overzichtelijk mogelijk te maken. Evenses bied drie soorten pakketten aan met in elk pakket verschillende opties.

Bruiloftspakketten 

Bij de Bruiloftspakketten maken wij onderscheid tussen Avondpakketten en Compleetpakketten. De Avondpakketten bestaan uit een drietal opties: Smart, Premium en Exclusive. Aan de namen kunt u misschien al afleiden dat de pakketten uitgebreider worden. In elk pakket zit een DJ en opname-aparatuur, of dit nu een photobooth of videogastenboek is. 

De Compleetpakketten zijn ingericht om uw gehele bruiloft van entertainment te voorzien. Bij de Compleetpakketten zit er in elk pakket muzikale begeleiding voor tijdens de ceremonie/diner, een DJ, opname-aparatuur en in het Exclusieve pakket zit een verlichte dansvloer. 

Bedrijfspakketten

Voor de Bedrijfspakketten hebben wij een scheiding gemaakt tussen Receptie/Diner pakketten en Feestpakketten. De Receptie/Diner pakketten bevatten elk een muzikale act (solo, duo of trio), een gastheer-entertainer aan tafel en in het Exclusieve pakket zit een vermakelijke act. 

De Feestpakketten bestaan elk uit een DJ (Exclusive met sax). Bij Smart heeft u een videogastenboek, bij Premium een fotohokje en bij Exclusive een bedrijfsfotograaf. Ook krijgt u bij de pakketten Premium en Exclusive een prachtig verlichte dansvloer. 

Bandpakketten

De Bandpakketten kunnen ingezet worden voor elk soort feest, dus ook voor een bruiloft of bedrijfsfeest! De Bandpakketten bestaan uit een drietal opties: Smart, Premium en Exclusive. In elk pakket zit een feestband. Bij Smart ook een videogastenboek, bij Premium een photobooth en bij Exclusive een bedrijfsfotograaf. Bij het Exclusieve pakket heeft u tevens een prachtige verlichte dansvloer. 

Ga naar de pakketpagina's voor meer informatie of neem contact op met Evenses. 

 

Geen resultaten gevonden

Er zijn geen acts gevonden die voldoen aan de gekozen opties. Verwijder of wijzig de filters om acts te vinden.


× Reset alle filters
× Reset prijs
× Reset gelegenheid

Wij helpen u ook graag persoonlijk verder. Neem 7 dagen per week contact met ons op via info@evenses.be, 020-2600044 (NL), 02-8084961 (BE). U kunt ook onderstaand formulier invullen en wij nemen spoedig contact met u op: