Keuzehulp

Gelegenheid

Budget

tot

Entertainment

Videogastenboek

Videogastenboek huren? Met deze opnames heeft u leuke filmpjes van de gasten op uw feest, bruiloft of bedrijfsfeest. De videozuil is te boeken voor ieder evenement en huwelijk!

 

videozuil huren verjaardag
Videogastenboek
Een korte video opname van al uw gasten. Een leuke herinnering met het videogastenboek!
Vanaf:
€350,-prijs op aanvraaga
videozuil huren verjaardag 0
Videogastenboek bij een andere act
Bij boeking van een andere act wordt het videogastenboek nog voordeliger!
Vanaf:
€250,-prijs op aanvraaga

Een videogastenboek boeken

Evenses biedt verschillende mogelijkheden om uw gelegenheid op beeld vast te leggen. De mogelijkheden hiervoor zijn een Budgetfotokje, Fotohokje, Photobooth LED, fotografen, videografen. Het videogastenboek is een leuke toevoeging voor uw gelegenheid. U krijgt hiermee een goed beeld hoe u gasten uw gelegenheid hebben ervaren. Het videogastenboek kun je zien als een praatpaal, super compact en levert hoge kwaliteit.

Waarom boeken bij Evenses?

Evenses denkt mee met de klant en houdt altijd rekening met uw budget. Wij bieden een all-inprijs, waardoor achteraf geen extra kosten in rekening worden gebracht. U heeft dus te maken met een all-inprijs waarbij reiskosten, op en afbouw, eventueel medewerker op locatie, en uiteraard een leuk videogastenboek zitten inbegrepen.  Evenses is jarenlang gespecialiseerd in het leveren van entertainment. Onze muzikanten en leveranciers zijn geselecteerd aan de hand van ervaring en kwaliteit. Onze klanten ervaren het videogastenboek als een leuke toevoeging voor hun gelegenheid.