Ilja gort spreker

Ilja Gort werd succesvol en bekend voor het grote publiek met het componeren van reclametunes voor onder andere Heineken en KLM. Vanaf 2000 richtte hij zich op het schrijven van boeken en het maken van wijn. Nu is hij ook te boeken als spreker en presentator voor uw beurs, congres of bedrijfsfeest.

Ilja Gort boeken

Ilja Gort een man van vele smaken heeft een unieke levensloop. Op jonge leeftijd begon hij met drummen. Als drummer maakte hij deel uit van verschillende bands, waaronder de Delftse band “After Tea”. Daarna begon ilja met het componeren van muziek voor reclame tunes. De meest bekende tunes waren voor onder andere de Nationale Nederlanden en Nescafe.

In 1994 kocht Ilja Gort zijn nu bekende Château la Tulipe de la Garde in Frankrijk. Deze chateau met nu ruim 25ha aan wijngaarden is de plek waar de wereldberoemde wijn La Tulipe vandaan komt.

Ilja Gort schrijft ook boeken voor verschillende doelgroepen. Van boeken over wijn tot kinderboeken. Nu is hij ook te boeken als spreker.

Als spreker bespreekt Ilja Gort thema’s als ondernemerschap en communicatie en Media. Ook komt zijn liefde voor wijn terug in zijn performance.

Wilt u Ilja Gort boeken voor uw beurs, congres of bedrijfsfeest? Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.