Jurriaan Bruinier boeken?

Als student speelde Jurriaan al veel in coverbandjes en in andere muzikale samenstellingen. Vier jaar lang was hij de frontman en leadzanger van een coverband geweest die voor verschillende soorten publiek heeft gespeeld, afwisselend van studentenfeesten tot bruiloften en bedrijvendiners. Daarnaast zingt Jurriaan bij restaurant 'Pasta e Basta' dat bekend staat om zijn zingende bediening.

Jurriaan Bruinier boeken

Jaarlijks organiseert Pasta e Basta eveneens het Spiegelgracht concert waar hij tweemaal had mogen optreden. Jurriaan heeft een repertoire met de gitaar en is ook inzetbaar met orkestbanden (muziek op band) waarmee hij meer knallende nummers te horen kan brengen of meer in de sferen van Frank Sinatra kan vertoeven! Jurriaan schrijft wel eigen werk, maar speel eigenlijk alleen maar covers, zodat mensen lekker mee kunnen zingen.

Boekingen Jurriaan

Wilt u Jurriaan Bruinier boeken voor uw feest, evenement of festival? Deze act is via Evenses te huren voor uw bedrijfsfeest en diner. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om u te helpen met de invulling van entertainment voor uw gelegenheid.