< Terug naar overzicht

Karin Bloemen boeken

Karin Bloemen is zeer bekende zangeres en cabaretière. Karin Bloemen kunt u nu hier boeken.
vanaf: 
6 095,-
5

Referenties

"Prachtige stem en leuk vermaakt tussen de optredens door!"
Bodine Bakker
5
"Niet alleen een hele mooie stem, Karin vermaakt het publiek ook op een leuke manier!"
Christa Willems
5
"Karin was te gast op ons bedrijfsfeestje, de zaal lag dubbel! Verder hebben wij ons vermaakt door de mooie muziek die zij maakt"
Petra Dekker
5

Karin Bloemen boeken

Karin Bloemen boeken

 

Karin Bloemen is een zeer bekende zangeres in Nederland. Ze speelt prachtige nummers, maar treedt daarnaast ook op als cabaretière. 

 

Karin Bloemen is een zangeres en cabaretière die met haar opvallende verschijning, haar prachtige liedjes, bruisende optredens en theatershows al sinds 1983 de aandacht op zich weet te vestigen. Een optreden van Karin Bloemen is een unieke ervaring. Of het nu gaat om een theatershow of een concert, met haar fabuleuze stem en expressieve mimiek bespeelt zij elke zaal. Soms is zij uitbundig en extrovert, dan weer ingetogen en gevoelig. Nog voor ze haar opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam in 1984  afrondt, valt ze in de prijzen. Ze ontvangt de Pisuisseprijs, een onderscheiding voor de student met de beste theaterprestatie binnen de Academie. Deze prijs wordt na haar afstuderen al snel opgevolgd door de Pall Mall Exportprijs. Een prijs met als doel de ontwikkeling van jonge artiesten te bevorderen. En dat doet Karin. Ze ontwikkelt zich als zangeres en actrice in diverse Nederlandse musicals, speelfilms, televisie- en radioprogramma’s.

Na zes jaar is de tijd rijp voor haar eerste eigen theatershow Bosje Bloemen. Dit is de eerste show in een reeks van de twaalf succesvolle theatershows: Karin in Concert, La Bloemen, Everything… La on Tour, Late Nights, Kameleon, De Diva en de Divan, diverse Kerst Shows, Kameleon, haar 25-jarige Jubileum Show en Absobloodylutely Bloemiliciously Fanf*ckintastic. Alle shows worden uitgezonden bij de Vara en verschijnen in de jaren daar op volgend op DVD.

 

Boekingen Karin Bloemen

 

Wilt u Karin Bloemen boeken voor uw personeelsfeest, ceremonie of jubileum? Deze act is via Evenses te huren voor uw diner en evenement. Vul het offerte formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
Joni Summer boeken bruiloft

Joni Summer

Joni Summer

Joni Summer is een zangeres-pianiste en betovert iedereen met haar prachtige warme stem.345,-Lees meer
dance duo boeken bruiloft

Dance Duo

Acrobatiek, Dansshow

Dance Duo

Acrobatiek, DansshowHet Dance Duo zijn echte dansfenomenen en geven een geweldige, unieke show weg975,-Lees meer
willeke alberti

Willeke Alberti boeken

Bekende zangeressen

Willeke Alberti boeken

Bekende zangeressenBoek Willeke Alberti en al uw gasten gaan naar huis met kippenvel op hun armen! 2999,-Lees meer