Kitsch ’n Crew is een unieke coverband die met volle frisse ideeën en enthousiasme hun publiek weet te raken. Deze band is met hun uitgebreide repertoire voor vrijwel elk gelegenheid te boeken. De band bestaat al meer dan tien jaar en bestaat uit een groep jonge en energieke studenten. Zij weten elk publiek mee te nemen en een unieke ervaring is gegarandeerd. Samen maken ze van ieder bedrijfsfeest, gala, studentenfeest en bruiloft een avond voor in de boeken.

 

Het repertoire van Kitsch ’n Crew is zeer uitgebreid en gevarieerd. De nummers zijn swingend en energiek, maar ook rustige en/of romantische songs zijn mogelijk. Met hun zeer uiteindlopende repertoire van nieuwe en oudere liedjes, weten zij elke keer een ongelooflijk feest neer te zetten. 

 

Wilt u een spetterende coverband boeken voor uw bruiloft, feest of bedrijfsfeest? Coverband Kitsch 'n Crew is in te huren voor elke gelegenheid; zoals uw evenement, huwelijk, dorpsfeest, verjaardag. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!