< Terug naar overzicht

Great Grand Daddy

Deze oude man is zijn trucs nog niet verleerd. Een geweldige komische act!
vanaf: 
295,-
4

Referenties

"Ik vond hem reuze goed! Fantastisch gedaan, iedereen vond het leuk. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt!"
Heidi Elburg
4
"Wat stonden mensen raar te kijken toen de Great Grand Daddy ineens op het 25 jarig jubileumfeest van mijn ouders verscheen. Eerst een aantal gekke dansjes gedaan en flink geflirt met de vrouwelijke gasten, daarna mijn ouders een even goed aan de tand gevoeld. Ontzettend leuk optreden, met veel positieve reacties na afloop. "
Meilani Schaar
5
"Geweldig hoe grand daddy onze gasten heeft verwelkomt op ons 40 jarig huwelijksfeest. Hij heeft ze mooi voor de gek gehouden. Bedankt!"
Martha en Fernando S.
4

Great Grand Daddy

De “Great Grand Daddy “ is een demente oude man, die ontsnapt is uit een instituut voor demente ouderen in Londen. De familie van deze meneer is druk naar hem op zoek, want hij moet namelijk zijn medicijnen hebben. Als hij zijn medicijnen niet krijgt, dan voelt hij zich een “Jonge God”.  Deze oude man houdt van mooie jonge vrouwen en ‘scheurende’ gitaren, hij kan beatboxen, dansen en entertainen. Ook heeft hij enkele gave moves met een gitaar of saxofoon.  

 

De  “Great Grand Daddy” is een typetje dat wordt gespeeld door een man, die zich zeer goed weet in te leven in zijn rol. Deze act is leuk als openingsact bij een evenement of een bedrijfsfeest. De act brengt een prettige sfeer met zich mee. Naast het opvoeren van zijn act, amuseert deze “Great Grand Daddy” het publiek door met ze te dansen, gek te doen of met ze op de foto te gaan. Ook dit hebben eerdere boekers als leuk en komisch ervaren. Bekijk de foto’s en films op deze pagina en laat u meeslepen met de talenten en charmes van “Great Grand Daddy.

 

Boek dus nu typetje “Great Grand daddy”  voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, verjaardag of evenement. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan. 

 

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
Typetje huren bedrijfsfeest receptie

Dronken Non

Typetje

Dronken Non

TypetjeEen non met een alcoholprobleem, dat kan nooit goed gaan! 295,-Lees meer