De “Great Grand Daddy “ is een demente oude man, die ontsnapt is uit een instituut voor demente ouderen in Londen. De familie van deze meneer is druk naar hem op zoek, want hij moet namelijk zijn medicijnen hebben. Als hij zijn medicijnen niet krijgt, dan voelt hij zich een “Jonge God”.  Deze oude man houdt van mooie jonge vrouwen en ‘scheurende’ gitaren, hij kan dansen en entertainen.

De  “Great Grand Daddy” is een typetje dat wordt gespeeld door een man, die zich zeer goed kan inleven in zijn rol. Deze act is leuk als openingsact bij een evenement of een bedrijfsfeest. De act brengt een prettige sfeer met zich mee. Naast het opvoeren van zijn act, amuseert deze “Great Grand Daddy” het publiek door met ze te dansen, gek te doen of met ze op de foto te gaan. Ook dit hebben eerdere boekers als leuk en komisch ervaren. Bekijk de foto’s op deze pagina en laat u meeslepen met de talenten en charmes van “Great Grand Daddy.

 

Boek dus nu typetje “Great Grand daddy”  voor uw bedrijfsfeest, studentenfeest, verjaardag of evenement. Wilt u eerst meer informatie? Vraag dan een geheel vrijblijvende offerte aan.