Ontdek de 10 Beste Muziekfestivals voor Koningsdag in Nederland met Evenses!

Koningsdag

Ontdek de 10 Beste Muziekfestivals voor Koningsdag in Nederland met Evenses!

Koningsdag is een van de meest feestelijke dagen in Nederland, waarbij het hele land wordt overspoeld met muziek, kleur en vreugde. Bij Evenses hebben we een selectie gemaakt van de top 10 muziekfestivals die je niet mag missen tijdens deze nationale viering. Bereid je voor op een dag vol plezier, dans en onvergetelijke herinneringen!


1. Kingsland Festival

Kingsland Festival is een van de grootste en populairste Koningsdagfestivals in Nederland, met meerdere locaties verspreid over het hele land. Met een indrukwekkende line-up van bekende artiesten uit verschillende genres, waaronder Nederlandse pop, belooft Kingsland Festival een onvergetelijke ervaring te worden voor alle feestgangers.

2. Oranjebloesem

Oranjebloesem is een uniek Koningsdagfestival dat plaatsvindt in Amsterdam, waarbij elektronische muziek, kunst en cultuur samenkomen in een betoverende setting. Met een diverse line-up van Nederlandse muziek en internationale acts, is Oranjebloesem de perfecte bestemming voor een dag vol vermaak en verkenning.

3. Slam Koningsdag

Slam Koningsdag is een dynamisch muziekfestival dat plaatsvindt in Alkmaar, waarbij de beste DJ's en artiesten uit de elektronische muziekscene samenkomen om het publiek te trakteren op een spectaculaire show. Met een diverse line-up van Nederlandse pop, Nederpop en andere genres staat Slam Koningsdag garant voor een dag vol energie en opwinding.

4. Urban Music Festival Kingsday

Urban Music Festival Kingsday is hét festival voor liefhebbers van urban muziek, met een indrukwekkende line-up van hip-hop, R&B en dancehall artiesten. Gelegen in het hart van Rotterdam, biedt dit festival een mix van Nederlandse artiesten en internationale acts, waardoor het een must-visit evenement is voor alle urban muziekfans tijdens Koningsdag.

5. Loveland van Oranje

Loveland van Oranje is een legendarisch Koningsdag Festival dat plaatsvindt in Amsterdam, waarbij de beste DJ's en live-acts uit de techno en house scene samenkomen om het publiek te trakteren op een marathon van elektronische beats en grooves. Met een diverse line-up van Nederlandse en internationale toppers, is Loveland van Oranje een niet te missen evenement voor alle dance-liefhebbers.

6. Kingdance

Kingdance is een groots Koningsdagfestival in Zwolle, waarbij duizenden feestgangers samenkomen om te genieten van een diverse line-up van Nederlandse artiesten en internationale acts. Met meerdere podia, indrukwekkende lichtshows en een levendige sfeer, biedt Kingdance een unieke festivalervaring op Koningsdag.

7. Supersized Kingsday Festival

Supersized Kingsday Festival is een van de grootste outdoor dance-evenementen op Koningsdag, waarbij de beste DJ's en acts uit de hardstyle en hardcore scene samenkomen om het publiek te trakteren op een dag vol muziek en spektakel. Met een diverse line-up van Nederlandse en internationale artiesten, is Supersized Kingsday Festival een must-visit voor alle liefhebbers van harder dance-genres.

8. 538 Koningsdag

538 Koningsdag is een grootschalig muziekfestival georganiseerd door Radio 538, waarbij de beste Nederlandse artiesten en DJ's optreden voor een uitzinnig publiek. Met een diverse line-up van pop, dance en urban muziek, biedt 538 Koningsdag een dag vol Nederlandse muziek, entertainment en feestvreugde.

9. Vrijland Festival

Vrijland Festival is een alternatief Koningsdagfestival dat plaatsvindt in Amsterdam, waarbij de nadruk ligt op ondergrondse elektronische muziek en kunst. Met een diverse line-up van Nederlandse en internationale DJ's en live-acts, biedt Vrijland Festival een unieke en intieme festivalervaring op Koningsdag.

10. Kingsday Festival Den Bosch

Kingsday Festival Den Bosch is een bruisend muziekfestival dat plaatsvindt in het hart van 's-Hertogenbosch, waarbij de beste Nederlandse artiesten en internationale acts uit verschillende genres samenkomen om het publiek te trakteren op een dag vol Nederlandse muziek en feestvreugde. Met meerdere podia, een gevarieerde line-up en een gezellige sfeer, is Kingsday Festival Den Bosch een ideale bestemming voor Koningsdag Vierders van alle leeftijden.

Koningsdag Vieren met Evenses: Boek Jouw Perfecte Artiest voor een Onvergetelijke Feestdag!

Bij Evenses begrijpen we de waarde van Koningsdagvieringen en daarom staan we klaar om jouw feestelijkheden naar een hoger niveau te tillen. Met ons brede scala aan entertainmentopties, waaronder bekende artiesten, Nederlandse muziekacts en diverse genres, zorgen we ervoor dat jouw Koningsdagevenement een groot succes wordt. Of je nu op zoek bent naar live-bands, DJ's of speciale acts, bij Evenses hebben we de perfecte artiest om jouw feest compleet te maken. Boek vandaag nog jouw favoriete entertainment en maak van Koningsdag een dag om nooit te vergeten!

Koningsdag Thuis Vieren? Bij Evenses vind je de Perfecte Artiest voor Elke Gelegenheid!

Wil je juist Koningsdag thuis vieren of op een kleinere schaal? Bij Evenses ben je aan het juiste adres. We bieden niet alleen bekende artiesten, maar ook kleinschaligere DJ's en Nederlandse zangers, volkszangers, en meer. Of je nu een intiem feest wilt organiseren of gewoon wat muziek wilt voor de sfeer, bij Evenses hebben we de ideale artiesten voor jouw Koningsdagviering. Boek vandaag nog en maak van jouw Koningsdag een feest om te onthouden!Niet goed = geld terug
2000+ mogelijkheden
11.000+ feesten ervaring
9.5 uit 1000+ reviews
Ook een geslaagd feest?

Wij zijn er om ook jouw feest geweldig te maken.

Advice
Advies of hulp nodig?

Direct bereikbaar