Leanne Serena Boeken

Leanne Serena is een zangeres en singer-songwriter met een passie voor country en americana muziek. Naast haar opleiding aan het Rotterdams Conservatorium staat ze regelmatig op het podium en begeleidt ze zichzelf daarbij op gitaar (of piano). Haar repertoire bestaat uit diverse country, americana en pop covers van artiesten zoals o.a. John Mayer, Ilse De Lange, Racoon en Judy Blank.

Leanne Serena Boeken

Daarnaast heeft ze zichzelf de afgelopen jaren ontwikkeld als songwriter. Haar muziek kan worden omschreven als easy listening met invloeden uit de country, americana, folk en popmuziek.

Leanne Serena was o.a. te gast bij Qmusic met haar gitarist, waar ze een aantal nummers bij Stephans Pianobar mocht spelen. Daarnaast heeft ze ervaring met optreden bij restaurants, cafés, bruiloften, feesten en diverse evenementen. Met haar authentieke en eerlijke geluid weet Leanne Serena iedereen te raken en geeft iedere gelegenheid een persoonlijke touch.

Boekingen van Leanne Serena

Deze zangeres zal bij elke gelegenheid zorgen voor een geweldige muzikale beleving. Heeft u zin om heerlijk te dansen en te swingen bij deze zangeres, dan bent u bij ons aan het goede adres. Boek Leanne Serena  voor uw evenement, jubileum of festival. Deze act is bij Evenses te huren voor uw bruiloft en bedrijfsfeest. Vul het offerte-formulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.