< Terug naar overzicht

Leona Philippo boeken

De vrouw die een alles in één is in de entertainmentwereld.
Prijs op aanvraag
5

Referenties

"Al meerdere keren op televisie gezien en ook bij The Voice! Daarnaast ben ik ook een fan van het programma Maestro en daar was zij ook vaak te zien. Wat een superwoman!"
Gigi Jonas
5
"Ik ben naar de finale toe geweest van The Voice of Holland in 2012 en wat was zij goed zeg!"
Querida El Zine
4
"Ik heb haar gezien bij het optreden van Lionel Richie en later bij The Voice of Holland. Ze kwam me al bekend voor, want zo'n goede artieste vergeet je niet snel ;)"
Rina Kiekboom
5

Leona Philippo boeken

Leona Philippo boeken

 

De carrière van Leona Philippo kende in 2012 een doorbraak, wanneer ze het derde seizoen van The Voice of Holland won. Deze groeide explosief en zorgde al snel voor samenwerkingen met verschillende artiesten als Afrojack en Junky XL. Leona heeft daarnaast in het verleden ook het podium gedeeld met artiesten als Candy Dulfer en Lionel Richie. En zelfs in de filmwereld is ze niet te missen, zo is zij te bewonderen in nationale televisieseries en Nederlandse Dreamworks films. 

 

Leona lijkt niet meer te stoppen toen ze met overtuiging de prijs van het derde seizoen van Maestro heeft binnengehaald in 2016 en het bemachtigen van de Gouden Baton. Direct na deze finale kwam haar single 'Waterfall' uit en ze is van plan om nog meer kanten van haar talenten te laten zien. 

 

Boekingen Leona Philippo

 

Leona Philippo is nu te boeken voor grote en kleine evenementen. Wilt u Leona, de winnares van The Voice of Holland 2012 en Maestro 2016 boeken voor uw festival, feest, bruiloft, bedrijfsfeest of evenement? Deze zangeres is nu te huren voor uw gelegenheid. Vul het offerteformulier in, of neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan 7 dagen in de week klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Suggesties voor bij deze act

Fotohokje boeken bruiloft feest

Fotohokje huren

Fotohokje

Fotohokje huren

FotohokjeEen leuk en grappig aandenken voor uw gasten met foto's van het fotohokje.545,-Lees meer
dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
LED Show hurenvoor uw evenement

LED Dansshow

Dansshow

LED Dansshow

DansshowEen bijzondere dansshow die een LED lichtshow en dans samenbrengt tot een prachtige act.495,-Lees meer
vr7

VR Experience

Attracties, Workshops

VR Experience

Attracties, WorkshopsMaak kennis met het nieuwste van het nieuwste op het gebied van Virtual Reality. 695,-Lees meer