Maarten van Rossem boeken

Wilt u Maarten van Rossem boeken als presentator of spreker? Dat kan via Evenses voor de scherpste prijs. Maarten van Rossem is een Nederlandse en bekendste historicus en Amerikadeskundige. Daarnaast wordt Maarten van Rossem veel gevraagd als commentator voor radio en televisieprogramma's. Hij is een historicus, presentator, schrijver en voormalig hoogleraar.

Biografie Maarten van Rossem

Prof. dr. Maarten van Rossem was tot 2008 hoogleraar Geschiedenis aan de Universiteit Utrecht en is gespecialiseerd in de geschiedenis en politiek van de Verenigde Staten. Daardoor is hij een bekende Amerikadeskundige. Het grote publiek kent Maarten van Rossem vooral als televisiepersoonlijkheid.

Maarten van Rossem is in 1943 geboren in Zeist. In 1962 ging Maarten Geschiedenis studeren aan de Universiteit Utrecht. In 1984 bracht Maarten zijn eerste boek uit genaamd 'De Verenigde Staten in de twintigste eeuw'. In 2003 is Maarten van Rossem uitgeroepen tot Historicus van het jaar volgens het Historisch Nieuwsblad.

Sinds 2012 is Maarten te zien als jurylid in de Slimste Mens en sinds 2015 heeft hij een eigen programma, Hier Zijn de Van Rossems, die hij met zijn broer Vincent en zus Sis (Mary van Rossem) presenteert.

Op oorlogspad Maarten van Rossem

Boekingen van Maarten van Rossem

Wilt u Maarten van Rossem boeken voor uw evenement? Dat kan via Evenses. Vraag een vrijblijvende offerte bij ons aan. Mocht u nog vragen hebben, bel of mail gerust met een van onze medewerkers. Wij beantwoorden graag uw vragen over het inhuren van spreker Maarten van Rossem.