Madonna tribute act 'Material Girl' is de ultieme ode aan The Queen of Pop. Deze look-a-like treed al 10 jaar op als Madonna en wordt in binnen- en buitenland geboekt. Met optredens in televisieprogramma's van o.a. RTL en haar jangelange ervaring weet zij het publiek iedere keer weer te overtuigen en te entertainen.

Material Girl is te boeken in verschillende formaties. Zo kan de zangeres solo het optreden verzorgen, als tape-act. De doeltreffende gelijkenis met de popkoningin zal al uw gasten doen verbazen. De meest intieme ervaring beleeft u door de Madonna tribute act samen met haar gitarist te boeken. Een kleinschalig en akoestisch optreden waarin alle hits van Madonna voorbij komen. 
Ook is het mogelijk Material Girl met volledige coverband in te huren. Een prachtige, muzikale show die meer dan een uur duurt en waarin alle iconische outfits van de zangeres voorbij komen. Diverse kostuum-wisselingen en de hits van Madonna live door professionele muzikanten gespeeld, zorgen samen voor een heus spektakel.

Wilt u de Madonna tribute act 'Material Girl' boeken? Vraag geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan of neem telefonisch, per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden.