< Terug naar overzicht

Madonna Tribute Act

Madonna tribute Act 'Material Girl' brengt het beste van The Queen of Pop!
vanaf: 
1 345,-
5

Referenties

"Een super optreden! Ze zingt minstens zo goed als Madonna zelf! "
Linda Karste
5
"Material Girl was echt een hele leuke afsluiter van ons feest. Ik ben al jarenlang fan van Madonna en zo kon ik haar toch een keertje van dichtbij bewonderen. Net echt! "
Ilja & Julian Verhoef
5
"Heel knap, ze lijkt echt op haar. Super om al die hits voorbij te horen komen, ik vond het een goede openingsshow voor ons bedrijfsfeest."
Sander Poels
4

Madonna Tribute Act

Madonna tribute act 'Material Girl' is de ultieme ode aan The Queen of Pop. Deze look-a-like treed al 10 jaar op als Madonna en wordt in binnen- en buitenland geboekt. Met optredens in televisieprogramma's van o.a. RTL en haar jangelange ervaring weet zij het publiek iedere keer weer te overtuigen en te entertainen. 

 

Material Girl is te boeken in verschillende formaties. Zo kan de zangeres solo het optreden verzorgen, als tape-act. De doeltreffende gelijkenis met de popkoningin zal al uw gasten doen verbazen. De meest intieme ervaring beleeft u door de Madonna tribute act samen met haar gitarist te boeken. Een kleinschalig en akoestisch optreden waarin alle hits van Madonna voorbij komen. 
Ook is het mogelijk Material Girl met volledige coverband in te huren. Een prachtige, muzikale show die meer dan een uur duurt en waarin alle iconische outfits van de zangeres voorbij komen. Diverse kostuum-wisselingen en de hits van Madonna live door professionele muzikanten gespeeld, zorgen samen voor een heus spektakel. 

 

Wilt u de Madonna tribute act 'Material Girl' boeken? Vraag geheel vrijblijvend via onze website een offerte aan of neem telefonisch, per e-mail contact met ons op. Wij staan zeven dagen per week voor u klaar om u te adviseren en vragen te beantwoorden. 

Suggesties voor bij deze act

dj bruiloft boekingen

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJ

DJ Maximuss

Allround DJ, House DJ, 80's / 90's DJ, Disco DJDJ Show met onze allround feest DJ, compleet met professioneel licht en geluid.345,-Lees meer
dansvloerboeken vlak

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloer

Disco verlichte dansvloer

Verlichte dansvloerDeze vloer is dé klassieker onder de discovloeren met sfeervolle lichtvlakken.445,-Lees meer
Champagnetoren huren bruiloft bedrijfsfeest

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren

Champagnetoren Een indrukwekkende champagnetoren op locatie. Deze eyecatcher is te huren voor ieder feest. 895,-Lees meer
fotohokje huren evenement 0

Photobooth LED

Fotohokje

Photobooth LED

FotohokjeDe mooiste herinneringen aan uw evenement!495,-Lees meer